به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، خلیل عوض زاده با بیان اینکه هفته گذشته یک واحد نیروگاهی خورشیدی با قدرت ۱۰ کیلووات به شبکه تولید برق تجدید پذیر استان اضافه شد گفت: تعداد نیروگاههای خورشیدی با قدرت پنج کیلووات این استان ۱۰۳ واحد با میزان انرژی ۵۱۵ کیلووات، تعداد نیروگاههای خورشیدی با قدرت ۲۰ کیلووات سه واحد با میزان ظرفیت ۶۰ کیلووات، تعداد نیروگاههای خورشیدی با قدرت ۵۰ کیلووات ۲ واحد با میزان ظرفیت ۱۰۰ کیلووات و تعداد نیروگاه بادی این استان یک واحد با قدرت انرژی پنج کیلووات است.
وی در ادامه به احداث نیروگاههای خورشیدی در دست اقدام اشاره کرد و افزود: ۱۵ واحد نیروگاه پنج کیلوواتی خورشیدی، توسط متقاضیان این نیروگاهها در دست اجراست که مراحل احداث آنها در حال نهایی شدن است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان بیان کرد: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر امروزه یکی از ضروریترین نیازهای کشور است که در دولت سیزدهم به عنوان یکی از برنامههای محوری افزایش ظرفیت تولید برق کشور مورد تاکید است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان طبق گفته کارشناسان حوزه انرژیهای تجدید پذیر از جهت ساعتهای آفتابی، درجه حرارت منطقه و وزش باد از استعدادهای کشور در حوزه استفاده از انرژیهای پاک است.
عوض زاده خاطر نشان کرد: طی امضای تفاهم نامه توسعه نیروگاههای تجدید پذیر و بررسی تسهیل امر سرمایه گذاری بخش خصوصی در توسعه نیروگاههای تجدید پذیر استان که با حضور معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) انجام شد، مقرر گردید مشوقهای سرمایه گذاری برای بخش خصوصی در استان سیستان و بلوچستان اختصاص داده شود.
وی تصریح کرد: صادارت انرژی به استانهای همجوار و کشورهای افغانستان و پاکستان به غیر از دوره پیک و فصلهای پرمصرف سال از جذابیتهای دیگر برای سرمایه گذاران این بخش است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان بیان کرد: سرمایه گذاری در بخش انرژیهای تجدید پذیر از پنج کیلووات تا هفت مگاوات در حوزه کاری شرکت توزیع نیروی برق استان قرار دارد.
عوض زاده با بیان اینکه میزان ظرفیت تولید انرژی پنج تا ۱۵ کیلووات در بخش خانگی و بیشتر از آن در حوزه سرمایه گذاری قرار میگیرد افزود: متقاضیان بخش خانگی با مراجعه به دفتر انرژیهای تجدید پذیر شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان درخواست خود را اعلام و پس از تایید فنی، نسبت به ثبت نام درخواست خود در "سامانه مهرسان" اقدام میکنند.
وی تصریح کرد: متقاضیان در صورتی که بیش از این میزان کیلووات عنوان شده خواهان سرمایه گذاری در بخش انرژیهای تجدیدی پذیر هستند باید علاوه بر ارایه درخواست به این شرکت نسبت به دریافت استعلام وضعیت مالکیت زمین نیروگاه از سازمان منابع طبیعی اقدام کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ درخواست متقاضی توسط دفتر انرژیهای تجدید پذیر این شرکت ثبت و در حال بررسی است.
انتهای پیام/ع