معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: نهاد‌های نظامی و انتظامی که تاسیسات غیر نظامی در سواحل دارند برای عقب نشینی اعلام آمادگی کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان ساری- سید صولت مرتضوی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی مخصوصا دستگاه‌های نظامی و انتظامی اعلام آمادگی کردند تا به نفع مردم نسبت به آزاد سازی حریم ۶۰ متری ساحل اقدام کنند.

قانون آزادسازی سواحل دریا از سال ۱۳۸۶ و در راستای اجرای ماده ۶۳ قانون برنامه چهارم آغاز شده است و بر اساس آماری که استانداری مازندران ارائه می‌دهد بیش از ۹۰ درصد نوار ساحلی استان آزادسازی شده است.

۵ درصد از سواحل در اختیار نهاد‌های نظامی، بنادر، شیلات و مناطق اقتصادی وابسته به دریا هستند که بر اساس نوع فعالیت باید در ساحل حضور داشته باشند و ۳ درصد سواحل آزاد نشده هم در اختیار بخش دولتی و نهاد‌های نظامی است که استفاده نظامی ندارند و قرار است آزاد شود.


بیشتر بخوانید

به گفته معاون اجرایی رئیس جمهور اقدامات خوبی برای رفع تصرف سواحل مازندران در چند روز گذشته انجام شده و برنامه‌های متنوعی نیز برای مناسب سازی سواحل آزاد شده جهت استفاده مردم قرار است اجرایی شود.

انتهای پیام / ک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۹:۱۶ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
بد بینی و بی اعتمادی مردم به نظام در اثر مسعولین فاسدی است که بر سر کار می ایند و کسی رفتار و کردارشان را کنترل نمیکنه و اجازه هر نوع خلافی را به خودشان میدهند // قبول دارید؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۹ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
ای کاش برای اجرای حق مرزی نیروهای مسلح هم به این سرعت عمل می کردند نه که بعد از پنج سال که همه سازمانها و ادارات می گیرند بجز نیروهای مسلح