گردن درد یکی از مشکلات عادی در بین افراد بزرگسال و یکی از رایج‌ترین مشکلات در بین افرادی است که شغل نشسته دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان – درد در بخش گردن و شانه‌ها بسیار رایج است و ممکن است افراد به طور همزمان در هر دوی این قسمت‌ها و یا تنها در یکی از این اندام‌ها درد را احساس کنند. با این حال راهکار‌های موثری برای تسکین و التیام این درد وجود دارد.

برای درمان درد در ناحیه گردن و شانه ها، در گام نخست باید دلیل بروز آن شناسایی شود. از رایج‌ترین دلایل بروز درد در گردن می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- مفاصل یا استخوان‌های غیرطبیعی
۲- تروما
۳- قرار گرفتن نامناسب گردن و شانه‌ها
۴- بیماری‌های مادرزادی
۵- تومور‌ها
۶- کشیدگی عضلات

دلایل بروز درد در ناحیه شانه‌ها:

۱- کشیدگی بیش از حد
۲- تاندونیت
۳- در رفتن شانه‌ها
۴- عدم ثبات مفصل شانه
۵- شکستگی ترقوه یا استخوان بخش بالایی بازو
۶- خشک شدن شانه
۷- رادیکولوپاتی (کشیدگی عصب‌های ستون فقرات)

توصیه می‌شود با مشاهده علائم ذکر شده به پزشک مراجعه کنید. در این موارد متخصصان با کمک سی تی اسکن، ام آر آی، ایکس ری و الکترودیاگنوستیک به ریشه بروز درد در ناحیه گردن و شانه‌ها پی می‌برند.

اگر دلیل بروز این درد ناشی از آسیب به بافت‌های نرم مانند ماهیچه‌ها و تاندون و ... باشد، پزشک اقدام به تجویز دارو‌های غیراستروئیدی ضدالتهابی مانند ایبوپروفن و ناپروکسن برای التیام درد می‌کند. مسکن‌هایی همچون استامینوفن نیز در این موارد تجویز می‌شود. استفاده از پک‌های آب گرم یا سرد نیز می‌تواند به تسکین موقت درد و کاهش التهاب کمک کند.

در مواردی که ریشه درد عصبی باشد و یا دلیل آن آسیب به ستون فقرات بیمار بوده باشد، انجام عمل جراحی توصیه می‌شود. اگر این درد ناشی از آرتروز باشد، تزریق محلی کورتیکواستروئید یکی از راهکار‌های موثر است.

توصیه می‌شود افراد از درمان خودسرانه درد گردن و شانه‌ها اجتناب کرده و حتما به پزشک متخصص مراجعه کنند. اشتباهات در فرآیند درمان می‌تواند باعث تشدید حال بیمار شده و روند درمانی را با مشکلات جدی مواجه کند.

منبع: وب ام دی


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: درد گردن ، تروما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.