در جلسه‌ای که با حضور کمیته بین‌المللی المپیک برگزار شد حضور رشته تکواندو در بازی‌های المپیک برای هشتمین بار تایید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - در جلسه کمیته بین المللی المپیک که در شهر پکن تصویب شد رشته تکواندو به همراه ۲۷ رشته دیگر در المپیک ۲۰۲۸ – لس آنجلس حضور داشته باشند.

به گزارش فدراسیون تکواندو، "چانگ وان چو" رئیس فدراسیون جهانی تکواندو با اشاره به این خبر گفت: افتخار می‌کنیم که بار دیگر می‌توانیم شاهد رقابت تکواندوکاران در فضایی همچون المپیک ۲۰۲۸ – لس آنجلس باشیم. تکواندو مسیری طولانی را پس از نخستین حضورش در بازی‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی طی کرده و اکنون نیز یکی از تاثیرگذارترین رشته‌ها در برنامه پیش رو است.

او در ادامه گفت: همگی با هم به منظور فعالیت فدراسیون جهانی تکواندو با بهترین برنامه ریزی در کمال عدالت و جذابیت همکاری خواهیم داشت. سعی ما بر این است تا ثابت کنیم تکواندو نه تنها رشته‌ای پویا و جذاب بلکه ورزشی در مسیر ترویج ارزش‌ها برای مشارکت در تشکیل جامعه‌ای بهتر است.

رئیس فدراسیون جهانی تکواندو بیان کرد: پس از اولین حضور تکواندو در بازی‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی، این فدراسیون به مواردی در مسیر اصلاح و نوآوری دست پیدا کرد تا ورزشی عادلانه، شفاف و جذاب خلق کند. از المپیک ۲۰۱۲ لندن، در سیستم امتیازدهی تغییراتی رخ داد که توانست نویدبخش روز‌های تازه‌ای در تکواندو باشد و ورزشکارن با اطمینان، ایمنی و شفافیت بیشتری در امور اجرایی این رشته روبرو شدند.

چو گفت: فدراسیون جهانی تکواندو همچنین سلسله تغییراتی را در قوانین و سیستم‌های امتیازدهی به وجود آورد تا بتواند روش‌های تخصصی و جذاب‌تری را با استفاده از تکنولوژی‌های به روزی، چون سیستم بازپخش چهار بُعدی را برای بالابردن تجربه تماشاچیان ارائه دهد. این فدراسیون با داشتن ۲۱۱ عضو که آخرین آن‌ها واتیکان بوده یکی از بزرگترین فدارسیون‌های بین‌المللی در عرصه جهانی به شمار می‌رود.

او اظهار کرد: همچنین در توسعه پاراتکواندو، این رشته برای اولین بار در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو برگزار شد؛ برهمین اساس کمیته بین‌المللی پارالمپیک اعلام کرد در حضور بعدی این رشته در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس، سهمیه ورزشکاران پاراتکواندو از ۶ به ۱۰ نفر افزایش پیدا کرد.

رئیس فدراسیون جهانی تکواندو گفت: چین تایپه، ساحل عاج و اردن اولین مدال طلای خود را در المپیک از این رشته به دست آوردند و افغانستان، گابن و ویتنام مدال‌های رنگارنگی را در المپیک برای نخستین بار در این رشته کسب کردند. دسترسی آسان به این ورزش و ارزش گذاری ای که برای ورزشکاران این رشته صورت گرفته، رمز موفقیت در میان جمعیت پناهندگان است. این فدراسیون مشارکت طولانی با مراکز بشردوستانه داشته و موسس بنیاد بشردوستانه تکواندو برای بها دادن به پناهندگان و آوارگان جهان از طریق تکواندو است. در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، تکواندو سومین رشته ورزشی با بیشترین تعداد ورزشکاران پناهنده در المپیک و پارالمپیک بود.

چو در پایان گفت: فدراسیون جهانی تکواندو در طی چهار سال اخیر فرآیند جامعی را در تغییرات مدیریتی و توجه به ورزشکاران، خارج از فضای رقابت‌ها داشته است و توانسته به جایگاه دوم در میان فدراسیون‌های بین المللی دست پیدا کند، اما همچنان به دنبال برتر شدن در میان تمامی فدراسیون‌های بین المللی و رسیدن به جایگاه نخست این گروه از لحاظ مدیریت و پایداری است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار