رئیس پلیس فتای استان گلستان گفت:کاربران، اطلاعات کیف رمز ارز خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.

باشگاه خبرنگاران جوان گرگان - سرهنگ ابراهیم پرسا در مورد  خرید و فروش رمز ارز و انتقال آنها از صرافی‌ها به اپلیکیشن‌های کیف رمز ارز گفت: استفاده از کیف رمز ارز با توجه به سهولت و راحتی کار با آن‌ها امروزه مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفته  است.

او گفت: این در حالی است که مجرمان سایبری نیز از این موضوع آگاهی داشته و تلاش می‌کنند از  آگاهی و توجه نداشتن شهروندان به ملاحظات امنیتی در هنگام دسترسی به این‌گونه برنامه‌ها سوء‌استفاده  می کنند.

به گفته سرهنگ پرسا این موضوع موجبات نفوذ به کیف رمز ارز و سرقت از شهروندان را فراهم می سازد.

او گفت:مجرمان سایبری با ترفندهای گوناگون تلاش دارند تا به کیف‌ رمز ارز شهروندان نفوذ پیدا کنند.

 سرهنگ پرسا می گوید: برای نمونه در یکی از این شگردها، مجرم ابتدا از طریق شبکه‌های اجتماعی به کاربران پیام می دهد و تحت عناوین مختلف نظیر اینکه سیگنال خرید یا فروش رمز ارز، سعی می‌کند اعتماد وی را جلب  کند و در ادامه عنوان داشته برای دریافت سیگنال به کلمات کلیدی ورود به برنامه نیاز است.

رئیس پلیس فتای گلستان گفت: در روش دیگر مجرم با طراحی وب‌سایت یا برنامه‌هایی شبیه به برنامه کیف رمز ارز یا به اصطلاح فیشینگ، کاربر را به بهانه‌های مختلف همچون بروز رسانی کیف رمز ارز، مجاب به واردکردن اطلاعات کرده و از این طریق اطلاعات قربانی را به سرقت می‌برد.

او گفت: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری است و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

سرهنگ پرسا گفت:همچنین در صورت نیاز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی به فوریت‌های سایبری با همکاران ما در میان بگذارند.

انتهاییام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.