رسانه‌های آمریکا با بررسی حملات مسلحانه در این کشور اعلام کردند که مدارس این کشور با افزایش رو به رشد درگیری‌های مسلحانه روبروست.

باشگاه خبرنگاران جوان - گزارش‌ها حاکی از آن است که یک دانش آموز ۱۹ ساله آمریکایی پس از بازی بسکتبال در دبیرستان یک هفته پیش در منطقه بلویت واقع در ویسکانسین مورد اصابت گلوله قرار گرفته و کشته شد. روز دوشنبه گذشته نیز تیراندازی در خارج از دبیرستان چاپارال در لاس وگاس، سه نوجوان را راهی بیمارستان کرد.

بر اساس گزارش رویترز روز سه شنبه پیش نیز پنج دختر نوجوان در خارج از دبیرستان روفوس کینگ در میلواکی هدف گلوله قرار گرفته و زخمی شدند. در همان روز یک دانش آموز دیگر در خارج از مرکز آموزش جنوبی در مینیاپولیس به ضرب گلوله کشته و یکی دیگر از آن‌ها مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شد که در همین راستا دو دانش آموز از مدرسه متهم شدند. (این‌ها تنها بخشی از درگیری‌های مسلحانه چند روز اخیر تنها در مدارس آمریکاست.)

از نظر خبرگزاری رویترز نشانه‌هایی از استرس و چالش‌های در حال تشدید خشونت با اسلحه در مدارس آمریکا دیده می‌شود که محققان در حالِ بررسی این موارد نگرانند اوضاع بدتر شده و از کنترل خارج شود. طبق گزارش موسسه «Everytown for Gun Safety» دانشگاه‌ها در طول سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۱ شاهد ۱۴۱ مورد تیراندازی بودند که بیش از هر زمانی در دهه گذشته است.

بر اساس نظرسنجی National Education که اخیرا منتشر شده است مشکلاتی که حتی پیش از همه‌گیری کرونا وجود داشتند مانند نابرابری اجتماعی، منابع ناکافی، ناعدالتی و برخی دیگر از مشکلات اجتماعی با شروع شیوع کرونا بدتر شده و معلمان را به این فکر انداخته است که یا کار خود را رها کنند یا پیش از موعد بازنشسته شوند.

این بدان معناست که اکنون تعداد کمتری از بزرگسالان با دانش‌آموزان ارتباط موثری دارند و می‌توانند علائم هشداردهنده‌ای مبنی بر اینکه یک کودک ممکن است به سمت رفتار خشونت‌آمیز پیش می‌رود را ببینند و گزارش کنند.

رون آوی آستور، کارشناس خشونت در مدرسه در دانشگاه کالیفرنیا در این خصوص گفت: «کودکان وارد سیستمی می‌شوند که به شدت ضعیف شده است. ما شاهد انواع مختلفی از درگیری با اسلحه و به طور کلی خشونت خواهیم بود. ما در شرایطی هستیم که اوضاع بدتر هم خواهد شد.»

این کارشناس آمریکایی در ادامه اعلام کرد که عوامل بی‌شماری پشت این خشونت افسار گسیخته وجود دارد، از جمله همه‌گیری کرونا، افزایش خشونت عمومی جامعه و فروپاشی ساختار خانواده. او تایید کرد که همه این مسائل سونامی نیاز‌های سلامت روان را در مدارس ایجاد کرده است و مشکلات از آنجایی که معلمان و مدیران به دلیل فرسودگی شغلی، کمبود پرسنل و بیماری از آمادگی کافی برای مقابله با آن‌ها برخوردار نیستند، در حال افزایش است.

کاترین شوایت، مامور ویژه بازنشسته FBI که بر تیراندازان فعال تمرکز داشت و نویسنده کتاب «کشتار را متوقف کنید» که سال گذشته منتشر شد، است در همین راستا گفت: یکی دیگر از عوامل کلیدی در خشونت برنامه‌های نامنظم والدین در همه‌گیری کرونا بوده است. این به معنای نظارت کمتر و برنامه‌های روتین کمتر قابل پیش‌بینی برای کودکان است و دیدن علائم هشداردهنده را برای والدین، معلمان و دیگران دشوارتر می‌کند.

به گفته جولیان پترسون، استاد جرم شناسی در دانشگاه هملین و یکی از موسسان مرکز تحقیقات پروژه خشونت، در دسترس بودن اسلحه عامل دیگری برای تشدید درگیری‌های مسلحانه است. او گفت: سال گذشته شاهد فروش ثابت ماهانه اسلحه بودیم، که حتی بسیاری از این اسلحه‌ها در خانه‌ها ایمن نیستند و والدین به نوجوانان اجازه دسترسی به اسلحه را می‌دهند.

از نظر پترسون برنامه‌های مدارس که قبل از همه‌گیری کرونا برای سرگرم کردن دانش‌آموزان برگزار می‌شد تا حدی می‌توانست جلوی این خشونت را بگیرد، اما به دلیل شیوع ویروس کرونا در حال حاضر بسیاری از این برنامه‌ها دیگر فعال نیستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۷ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
ی نگاهی هم به اوضاع امنیت داخلی خودمون بکنید بد نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۰ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
کسی میدونه چرا هیچ تصویر دلخراشی از این تیر اندازی ها منتشر نمیشه؟؟ً!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۵ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
شما به داد مملکت خودمون برسید
پر از قتل و تجاوز و ظلم و فساده
غم آمریکا میخورید؟
Australia
ناشناس
۰۰:۲۲ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
از سونامی سر بریدن ایران هم بگو
Iran (Islamic Republic of)
سامان
۲۳:۴۵ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
من حاضرم برم آمریکا با اون صلاح ها کاری میکنم جوری پناه میگیرم ولی اینجا از دست بخاری و گرامی حتما میمیرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۴ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
اعدام
Canada
ناشناس
۲۳:۱۰ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
یکی از بزرگترین مشکلات شان
عدم امینت بخاطر حمل اسلحه است
که باعث مصیبت شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
گرسنمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
یکی نیست به این سَردمداران کشور آمریکا بگه دَم از حقوق بَشرمیزنید ؟؟؟؟این هم از حال و روز کشوری که در دنیا ادعای آزادی رو داره و غافل از این همه کَشتار بی‌رحمانه کودکان و نوجوانان درمدرسه های این کشور داره اتفاق میفته و نژادپرستی به اوج خودش درتمام قرن ها رسیده در این کشور به اصطلاح حافظ حقوق بَشر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۷ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
گشنمه
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۲۲:۱۰ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
توروخدا بس کنید
یه فکری به حال و اوضاع مردم خودمون کنید
Canada
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
کور خود بینای مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۷ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
به نظر من باید رسانهای ما برخلاف هالیوود گام بردارند وجامعه بردهای آمریکا واروپارا روکنند وبه ایرانیان دنیا نشان دهندضعفهای آنها باعث بیداری ملتهاست
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۹:۱۲ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
بازم یه اتفاقی توکشور افتاد تا ثابت نکنید کل دنیا از ما بدبخت تره ول کن نیستین نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۷ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
به ما چه
Iran (Islamic Republic of)
یاشار
۱۹:۰۴ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
پذیرش این موضوع خیلی سخته ولی یک واقعیت ناگریزه،
یکی از عوارض شدید ویروس کرونا،میل به خشونت هستش،به اون مرحله از جهش های این ویروس داریم نزدیک میشیم.
خشونت در مسیر امتداد این ویروس انکار ناپذیره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
بازم شما به آمریکا گیر دادید.
چرا از بدبختی های خودمون نمیگید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۳ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
واقعا تاسف آوره . هر ساله هزاران نفر از مردم آمریکا بخاطر سودجویی شرکت های اسلحه سازی باید بمیرند و حکومت آمریکا هم پشت سرمایه داران صاحب شرکت های تولید سلاح هست و کوچکترین ارزشی برای جان مردم قائل نیست!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۳ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
تاسف بار تر این است که کشته های خودروسازی این مملکت از کشته های آمریکا بیشتر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۶ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
در مورد افزایش قتل دختران وزنان کشورمون به دست پدر وشوهر برادرانشونم خبر تهیه کنید کارشناس بیارید
Iran (Islamic Republic of)
راضی
۲۱:۰۹ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
چشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۴ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
اگه دوست دختر و دوست پسر بودند مانند قتل غزاله مشکل شما حل بود؟؟
همچین نوشته افزایش انگار تا آخر سال دیگه نسل دختران و زنان وجود نخواهند داشت

برای جامعه ما اندک این موارد هم زیاده ولی این خبر مخصوص اونهایی هستش که زیادی این اخبار در #غرب_وحشی براشون نادر و عادیه
آخرین اخبار