باشگاه خبرنگاران جوان تبریز - فاتح گفت: در خصوص ساماندهی سگهای تبریز ادارات مختلفی، چون اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی، دانشگاهها و دیگر ادارات ذیربط اعلام آمادگی کرده و حمایت خود را در این مسئله از شهرداری تبریز بیان کردند.
سازمان مدیریت پسماند این مسئله را به صورت اولویت کاری خود در نظر دارد و با توجه به دستورات قضایی و حمایتها و حساسیتهای افکار عمومی در این مورد بایستی از هر گونه اقدامات و تصمیمهای احساسی خودداری شود و سازمان مدیریت پسماند وظیفه خود میداند تا در حل این مشکل، پشتیبان شهرداریهای مناطق و معاونت خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز باشد.
سازمان مدیریت پسماند تمامی امکانات خود را در این حوزه به پای کار میآورد و کلیات عملیات اجرایی پروژه به توافق طرفین رسیده است و هر کدام از وظایف خود مطلع هستند.
قوام جانشین معاونت خدمات شهری و اجرایی شهردار تبریز نیز در این نشست گفت: در بازدیدها و جلسات انجام شده مکانی به مساحت پنج هکتار به صورت محصور در اختیار طرح ساماندهی سگهای تبریز قرار گرفته است و تمامی امکانات مورد نیاز اعم از آب، برق و گاز در این مکان مهیا شده است.
سیاستهای کلی کشوری که در زمانهای پیشین اتخاذ شده بود، هزینههای زیادی در بر داشت و هدف از این سیاستها، دورسازی سگها از محدوده شهرها بود که نتیجه موفقیت آمیزی در بر نداشت اما اکنون سعی داریم این مشکل را به صورت ریشهای حل کنیم.
طی سه فراخوانی که در خصوص عقیم سازی داده شده بود، متاسفانه شرکت کنندهای وجود نداشت اما با تمهیدات انجام شده خوشبختانه شخصی در این راستا اعلام آمادگی کرده است.
در این جلسه تمامی وظایف شهرداریهای مناطق دهگانه مشخص شد تا با انجام وظایف خود از اول اسفند کار به صورت اجرایی درآید و سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز نیز ناظر این پروژه خواهد بود تا در مراحل اجرای این پروژه هیچ گونه مشکلی به وجود نیاید.
این جلسه با حضور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز، جانشین معاونت خدمات شهری و اجرای شهرداری تبریز و معاونین خدمات شهری و اجرایی شهرداریهای مناطق دهگانه در محل سازمان مدیریت پسماند برگزار شد.
انتهای پیام/ک