یک روزنامه نگار با سابقه معتقد است که انتشار عریان خشونت، بیش و پیش از آنکه خبر را به مردم برساند، جامعه را بیمار می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - رضا قوی فکر می‌گوید: درباره‌ی انتشار تصاویر تلخ از سوی رسانه‌ها که گاهی منجر به نقض قوانین رسانه می‌شود و روح جامعه را بیمار می‌کند، ۲ نکته اساسی است؛ اول آنکه می‌خواهند با انتشار چنین تصاویر و اخباری، میزان مخاطبانشان را بالا ببرند و دوم اینکه از این راه کسب درآمد کنند.

او افزود: حال آنکه چنین در آمدی ارزش آن را ندارد که قلب جامعه زخمی شود، از سویی رسانه‌ها هم نمی‌توانند از کنار این خبر به سادگی بگذرند و با استناد به اینکه خبر جنایت بار  و ناراحت کننده است اعتنایی به آن نکنند.

این روزنامه نگار پیشکسوت یادآور می‌شود که در چنین مواقعی باید وسواس و احساس مسئولیت رسانه بیشتر شود؛ بنابراین در چنین وضعیت غیرعادی طبعا نحوه انتشار خبر متفاوت می‌شود.

قوی فکر گفت: انتشار اخبار خشونت بار احساسات مخاطبان را جریحه دار می‌کند و طبیعی است که آن خبر در چنین شرایطی ارزش خبری اش را از دست می‌دهد و تبدیل به ابزاری می‌شود که جنایت‌ها و حوادث تلخ و این چنین ناراحت کننده برای جامعه عادی می‌شود و قبح قضیه به تدربج در جامعه از بین می‌رود و عادی می‌شود.  

نایب رییس انجمن پیشکسوتان مطبوعات  هیجان خبری و بی سیاستی در انتشار خبر‌ها را از جمله عوامل سقوط یک رسانه می‌داند.

او اشاره کرد که این روز‌ها رقابت غلط خبری بین رسانه‌ها رواج پیدا کرده است و اگر رسانه کوچکترین خطایی کند، یا طرد می‌شود و یا دست و بالش بسته خواهد شد، پس رسانه باید واقعیت را بگوید، اما تیزبینانه و هوشمندانه.

رضا قوی فکر در پایان گفت: رسانه‌ها باید در تغییر روش‌های غلط در یک جامعه و نیز اصلاح عادات زشت و فرهنگ اشتباه در یک جامعه بکوشند.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار