به گفته مسئولین ناسا تصاویر ارسالی کاوشگر خورشیدی پارکر در شناسایی سیارات قابل سکونت به دانشمندان کمک می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان - دانشمندان ناسا با استفاده از تصاویر کاوشگر پارکر، اطلاعاتی را در مورد زمین شناسی و مواد معدنی سیاره زهره به دست می‌آورند.

به گزارش space، ترکیب این تصاویر با اطلاعات دانشمندان به فهمیدن ساختار طول‌موج‌های این سیاره کمک می‌کند. کاوشگر خورشیدی پارکر در این ماموریت از قاره ها، دشت‌ها و فلات‌های آغشته به گدازه سیاره زهره بازدید کرد. علاوه بر این، اکسیژن جو زهره نیز به شکل هاله در تصاویر مشخص است. کاوشگر WISPR ژوئیه ۲۰۲۰ هم از سیاره زهره عکس گرفته بود. یکی از اهداف ماموریت WISPR تشخیص باد‌های خورشیدی است.

سیاره زهره

به گفته ناسا ابر‌ها بیشتر نور مرئی سطح زهره را مسدود می‌کنند. فضاپیمای پارکر اولین بار فوریه ۲۰۲۱ و در چهارمین پروازش شب سیاره زهره را هم دید. دمای سطح زهره در شب حدود ۴۶۰ درجه سانتیگراد است. پارکر، طول موج‌های مادون قرمز تا مرئی بین ۴۷۰ نانومتر و ۸۰۰ نانومتر را برای عکسبرداری انتخاب کرد. با اعلام ناسا تصاویر WISPR شامل منطقه قاره‌ای آفرودیت ترا، فلات Tellus Regio و دشت‌های Aino Planitia است.

کاوشگر پارکر


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۰۸:۲۳ ۲۴ بهمن ۱۴۰۰
درحالیکه ما توی صف مرغ وگوشت وبرنج و روغن و... هستیم وبرای زنده ماندن تلاش میکنیم اینا دارن چکار میکنن. واقعا که مرفه ین بی درد.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۱:۳۳ ۲۷ بهمن ۱۴۰۰
جنابعالی توی امریکا راحتی که
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۱:۳۵ ۲۷ بهمن ۱۴۰۰
تو امریکام مرغ صفیه استاد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۳ ۲۳ بهمن ۱۴۰۰
خیلی گرمه
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۹:۵۸ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
سلام ،

باز هم به نظر من ،
مردان مریخی بهتر هستند .