باشگاه خبرنگاران جوان - محمد برزگری گفت: تمام اشخاص دارای ابزار پرداختهای بانکی میتوانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاههای کارتخوان بانکی و یا درگاههای پرداخت الکترونیک خود را مشاهده نموده و نسبت به الصاق آنها به پرونده مالیاتی قبلی یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام کنند.
به گفته رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانههای فروشگاهی و سامانه مؤدیان سازمان امور مالیاتی کشور طی ماههای اخیر، همکاری بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی کشور برای نظم بخشی به دستگاههای کارتخوان بانکی شدت گرفته است. البته از حدود ۱۳ میلیون دستگاه پوزی که در کشور وجود دارد قرار نیست همه مؤدی مالیاتی باشند.
بر اساس آخرین آمار دریافتی از بانک مرکزی، تعداد کل ابزار پرداختهای فعال در کشور بالغ بر ۱۳ میلیون است که متعلق به حدود ۶ میلیون و ۱۵۹ هزار نفر شخص حقیقی و ۸۷ هزار نفر شخص حقوقی هستند که به تفکیک ۱۲ میلیون و ۲۵۵ هزار ابزار پرداخت برای اشخاص حقیقی و ۷۴۰ هزار ابزار پرداخت برای اشخاص حقوقی است.
تمامی دستگاههای کارتخوان بانکی و یا درگاههای پرداخت الکترونیک که متناظر با پرونده مالیاتی نباشند، غیرفعال خواهند شد و تا تاریخ ۱۸ بهمن ماه، مالکان حدود ۲ میلیون و ۳۲۷ هزار پوز درخواست اتصال به پرونده مالیاتی داده اند؛ همچنین درخواست غیرفعال شدن ۲ میلیون و ۲۴۳ هزار کارتخوان نیز ثبت شده است.
انتهای پیام/
الان براین اداره مالیات اسم دکتر بدیم پروانه اش باطل کنید . دکتر های پول پرست
چرا مثل کشور های غربی حساب افراد را مورد پایش قرار نمیدهید خیلی از کسب کارها هستند که برای رد گم کنی فقط یک درگاه پرداخت برای نمایش میگذارند مثل دکتر ها بهترین کار پایش حساب ها است
مشاوره آنلاین پزشکی که اول باید پول را به حساب انها ریخته شود بدون کارتخوان
و بعدا راهنمایی از طریق واتس اپ از انها گرفت! کی مشاوره می دهد خدا می دانند
مشاوره آنلاین پزشکی که اول باید پول را به حساب انها ریخته شود بدون کارتخوان
و بعدا راهنمایی از طریق واتس اپ از انها گرفت! حالا که مشاوره می دهد خدا می دانند