تاکنون ۴۷ هزار و ۴۷۰ واحد مسکونی مقاوم در روستا‌های خراسان جنوبی ساخته شده که آرامش روستائیان را به دنبال داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - وجود حدود هزار زمین لرزه کم قدرت و پرقدرت در خراسان جنوبی در هر سال و جاری شدن سیلاب و رواناب، خطراتی را برای خانه‌های نامقاوم روستایی به وجود آورده است.

هر چند روزگاری ترس از سقف‌های نا ایمن و مسکن‌های در حال تخریب، مردم ساکن در خانه‌های خشتی و گِلی را نگران کرده بود، اما امروزه با ساخت مسکن مقاوم زندگی در این روستا‌ها از نو جریان گرفته است.

از ترس زیر خانه های گِلی تا مقاوم شدن خانه ها

یکی از روستائیان خراسان جنوبی می‌گوید: تا چند سال پیش با ترس و لرز زیر دیوار‌های خشت و گلی خانه هایمان شب‌ها را به صبح می‌رساندیم.

او می‌گوید: هر زمان که باران و برف اتفاق می‌افتاد، نگرانی‌ها دو چندان می‌شد و برخی از خانه‌ها به دلیل آبگرفتگی و ریزش دیوار از بین رفته اند.

اما از دهه هشتاد با ساخت مسکن مقاوم روستایی در روستا‌های خراسان جنوبی، امید به زندگی به دل روستائیان بازگشته است و روستائیان در خانه‌هایی مقاوم و ایمن در برابر حوادث زندگی می‌کنند.


بیشتر بخوانید


یکی دیگر از روستائیان می‌گوید: خانه‌ای برای ما ساخته شده است که استاندارد‌های مختلفی دارد و ایمن است.

او می‌گوید: همه روستائیانی که از این خانه‌های مقاوم بهره‌مند شده اند، درک می‌کنند که چه نعمتی به آن‌ها داده شده و می‌توانند به راحتی شب‌ها را سپری کنند.

بیش از ۴۷ هزار واحد مسکونی روستایی مقاوم شده اند

تنها مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی گفت: ۴۷ هزار و ۴۷۰ واحد مسکن مقاوم روستایی در استان ساخته شده است.

او گفت: پیش بینی می‌شود بتوان هر سال ۲ هزار و ۵۰۰ فقره تسهیلات مسکن مقاوم روستایی به متقاضیان پرداخت شود.

تنها گفت: در ۶۷ روستا‌هایی که خانه‌ها مقاوم سازی شده است، طرح هادی نیز به اجرا در آمده است و روستا‌ها چهره‌ای تازه و زیبا به خود گرفته اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی گفت: شاخص اجرای طرح هادی در استان ۶۳.۷ درصد است که این شاخص در کل کشور حدود ۵۵ درصد است.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.