باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل - حسین دشتی گفت: ۵۱ موسسه خیریه در سطح استان با این نهاد همکاری دارند که با همافزاییهای صورت گرفته بخش مهمی از نیازهای اقشار آسیبپذیر رفع شده است.
مدیر کل کمیته امداد استان اردبیل در جلسه هماندیشی با موسسات خیریه میگوید: موسسات خیریه همسو بیش از ۳۰ میلیارد ریال در سالجاری به مددجویان تحت حمایت این نهاد کمک کردهاند که هرچقدر این همافزاییها بیشتر شود به همان میزان شاهد افزایش کمکهای مردمی به محرومان خواهیم بود.
دشتی گفت: چنین خدماتی موجب ارتقای روحیه یاریرسانی به نیازمندان در سطح جامعه میشود که باید برای گره گشایی از مشکلات مستمندان همه باید تلاش کنیم.
او به راهاندازی سامانه موسسات خیریه اشاره کرد و گفت: این سامانه کمک خواهد کرد که خدمات به صورت هدفمندتر و با کیفیت بیشتر به فقرا و محرومان ارائه شود.
مدیر کل کمیته امداد استان اردبیل گفت: نرمافزار شبکههای مردمی ویژه موسسات خیریه، میتواند زمینهساز افزایش کمکهای مردمی و همچنین محرومیتزدایی شود که گسترش همکاریها موجب توسعه مشارکت نیکوکاران در دستگیری از نیازمندان خواهد شد.
دشتی میگوید: همافزایی موسسات خیریه و کمیته امداد همواره رفع نیازهای اساسی مددجویان را به همراه داشته است که این همیاریها دلگرمی خانوار بیبضاعت را به همراه خواهد داشت که چشم امید به یاری نیکوکاران دارند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: باید در امر تشکلهای مردم نهاد، وارد بحث شبکهسازی شویم تا بتوانیم نتایج مطلوبی را کسب کنیم.
رضوان باقلاچی گفت: در حوزه ازدواج، مسکن و سایر محورهای مهم در سطح جامعه میتوان شبکهسازی ایجاد کرد که در واقع این امر انسجام و اعتماد عمومی را به همراه خواهد داشت.
به گفته او همیاریهای هرچه بیشتر میتواند زمینهساز محرومیتزدایی و ریشهکنی فقر شود که باید در این مسیر به حرکت خود ادامه دهیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: به دنبال احیای نظارت بر عملکرد موسسات خیریه هستیم که یکی از مزیتهای مهم این طرح، توزیع عادلانه کمکهای خیران است و همچینین از موازیکاری در خدماترسانی جلوگیری خواهد کرد.
انتهای پیام/ح