باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - سرهنگ امین یادگارنژاد گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت دستورالعملهای بهداشتی، بسیاری از کاربران با توجه به محدودیتهای زمانی و مکانی تلاش میکنند که با خرید از فروشگاههای اینترنتی و استفاده از فضای مجازی، هدیه مورد نظر خود را برای روز پدر یا دیگر مناسبتها تهیه کنند.
او میگوید: مراقبت کاربران فضای مجازی هنگام استفاده از سایتها و کانالها و صفحات فروش کالا در شبکههای اجتماعی مورد تاکید است و مهمترین نکته در خرید از سایتهای فروشگاهی، اعتبارسنجی آنها با بررسی نماد اعتماد الکترونیکی و پیگیری میزان رضایت مشتریانی است که قبلا اقدام به خرید از درگاه آن سایت، کانال یا فروشگاه اینترنتی کرده اند.
به گفته رئیس پلیس فتا واریز نکردن هرگونه وجه به عنوان بیعانه و اعتماد نکردن به افراد ناشناس در فضای مجازی به خصوص در خرید از سایتهای درج آگهی و صفحات و کانالهای فعال و پرمخاطب، یکی دیگر از نکاتی است که به منظور پیشگیری از بروز کلاهبرداریهای احتمالی بایستی مورد توجه قرار گیرد.
سرهنگ یادگارنژاد میگوید: مراقب باشیم که مجرمان سایبری با قرار دادن درگاههای پرداخت جعلی در سایت خود، اطلاعات کارت بانکی کاربران را هنگام پرداخت مبلغ سرقت کرده و حساب آنها را خالی میکنند که بهترین روش برای شناسایی درگاههای پرداخت معتبر توجه به این نکته است که همه درگاههای پرداخت اصلی و معتبر دارای دامنه shaparak.ir در آدرس اینترنتی خود هستند.
رئیس پلیس فتا استان بر توجه به آدرس اینترنتی درگاههای بانکی، لزوم وارد کردن آدرسها به صورت دستی و عدم جستجوی صفحه مورد نظر در گوگل و توجه به دیگر نکات مهم هنگام خریدهای اینترنتی گفت: هموطنان میتوانند در صورت مشاهده موارد مشکوک در این زمینه، مراتب را از طریق سایت اینترنتی www.cyberpolice.ir به کارشناسان پلیس فتا در مرکز فوریتهای سایبری اطلاع دهند.
انتهای پیام/ی