معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان زنجان گفت: ۱۳۰ اکیپ در استان زنجان قیمت‌ها را در بازار بررسی می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان - مسلمی گفت: بیشترین تخلفات اصناف مربوط به گران‌فروشی با ۵۴۸ مورد که بعد از آن کم‌فروشی و تقلب با بیش از ۴۸۱ مورد پرونده تخلف بوده است.

به گفته معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان زنجان در ۱۰ ماه  گذشنه از امسال حدود ۳۲ هزار واحد مورد بازرسی انجام شده است.

او می گوید: در نتیجه این بازرسی‌ها برای ۲ هزار و ۸۷ نفر پرونده تخلف به ارزش بیش از هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تشکیل شده است.

مسلمی با بیان اینکه در خصوص جمع‌آوری کالا‌های قاچاق از ابتدای سال تا به امروز ۱۵۵ مورد پرونده تشکیل شده است، ادامه داد: کالا‌های مکشوفه تحویل سازمان اموال تملیکی شده است.

او می گوید:مردم می‌توانند با مراجعه به ستاد خبری سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و شهرستان‌های تابعه شکایت خود را تنظیم کرده و یا از طریق تلفن (۱۲۴)، پورتال سازمان حمایت به نشانی الکترونیکی www.cppo.ir، سایت (۱۲۴.ir) و اپلیکیشن آپ شکایت خود را مطرح کنند.

طبق قانون نظام صنفی گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه عدم اجرای ضوابط قیمت‌گذاری و توزیع، فروش اجباری، عدم درج قیمت و عدم صدور صورتحساب از جمله مهمترین تخلفات صنفی است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان زنجان درآمد‌های ناشی از جریمه‌های دریافتی باید به حساب خزانه واریز شود و معادل آن در بودجه‌های سنواتی منظور و توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از تأمین بار مالی ماده (۴۴) این قانون به‌طور مساوی در اختیار سازمان تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد تا در اجرای این قانون هزینه کنند، اما اتاق اصناف بار‌ها نسبت به دریافت نکردن این بودجه گلایه کرده است.

مسلمی می گوید: در روز‌های پایانی سال با توجه به افزایش تقاضا شاهد افزایش برخی از تقاضا‌ها در اقلام موردنیاز این ایام هستیم؛ بنابراین نظارت بر بازار ضروری است.

او گفت: نظارت‌ها طبق سنوات گذشته، بر اقلام صنعتی، کیف و کفش، پوشاک، آجیل و اقلام موردنیاز مردم صورت خواهد گرفت.

مسلمی می گوید: این نظارت‌ها توسط سازمان صمت به همراه بازرسان سازمان جهاد کشاورزی و با کمک‌گرفتن از نیرو‌های بسیجی خواهد بود.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان زنجان با اشاره به برگزاری فروش فوق‌العاده و حراجی‌ها در پایان سال، گفت: از کسبه درخواست داریم با رعایت دستورالعمل‌ها و به‌صورت واقعی کالا‌ها را در اختیار مردم قرار دهند.

به گفته مسلمی طبق مصوبات جلسات مبارزه با قاچاق کالا و جلسات داخلی سازمان، مقرر شده است با همکاری اتحادیه مربوطه از جمله فروشندگان پوشاک، کیف و کفش و دخانیات برنامه‌هایی را به‌صورت خاص شروع کنیم و همچنین در خصوص کالا‌های قاچاق برخورد لازم را داشته باشیم.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.