باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - مسعود زارعی گفت: در خصوص وانت بارها دیدگاه متفاوت است بخشی از مردم میگویند، چون آنها میوه ارزانتر از مغازهها به دستمان میرسانند وجودشان خوب است و بخشی هم از راه بندانهای گاه و بی گاه آنها دل نگران هستند.
او گفت: ارزان بودن قیمت محصولات آنها باعث ایجاد جذابیت برای برخی مردم و تجمع در اطراف محلهایی شده است که این وانتها توقف میکنند، اما نکته دوم بحث ساماندهی و نقاطی است که این وانتها در آنجا توقف و سد معبر میکنند.
زارعی گفت: ساماندهی این وانتها در دستور کار ما و سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری شیراز قرار گرفته است، اما مورد دیگر اعتراض به حق صنف میوه فروش است که میگویند چرا ما این همه باید عوارض، مالیات و هزینه شهر را بدهیم تا بتوانیم یک مغازه کوچک را راه اندازی کنیم، اما آنها تنها با یک وانت بار میتوانند هر جا که خواستند به راحتی بایستند و کار کنند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز گفت: در این ارتباط یک بار این موضوع را در کمیسیون خدمات شهری مطرح کردیم که در آن زمان سازمان ساماندهی مشاغل و فراوردههای کشاورزی شهرداری شیراز موظف شد اطلاعات جامع میدانی از تعداد این وانت بارها و محل استقرارشان را به تفکیک هر منطقه تهیه کرده و در کنار آن محلها و زمینهایی را که میشود این وانت بارها را در آنجا ساماندهی کرد را هم شناسایی کند.
زارعی گفت: مقرر شد پس از شناسایی، فراخوانی برای آنها منتشر شده و با صاحبان وانت بارها گفتگو و نظرشان گرفته شود و اعلام گردد که بنای ما ساماندهی است نه جمع آوری و بعد با نظر خودشان در محلهای مشخص شده ساماندهی شوند.
او گفت: به هر حال این افراد هم قشری از جامعه هستند و شهرداری موظف است برای ساماندهی آنها اقدام کند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز گفت: به محض پایان جمع بندی بودجه سال آینده شهر، ساماندهی و تعیین تکلیف وانت بارها با محوریت مناطق و سازمان ساماندهی مشاغل و فراوردههای کشاورزی شهرداری شیراز در دستور کار کمیسیون قرار میگیرد.
زارعی گفت: شهرداری را مکلف میکنیم با استفاده از تجربیات سایر مراکز استانها مثل مشهد نسبت به ساماندهی اقدام کند.
انتهای پیام/