باشگاه خبرنگاران جوان - معاون اداره کل همکاریهای فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور، در آیین اختتامیه جایزه جهانی اربعین گفت: جایزه جهانی اربعین برنامهای فرهنگی – دینی است که به ابتکار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همه ساله با هدف اشاعه فرهنگ مقاومت و عاشورا و نمایش جلوههای دلدادگی به حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) برگزار میشود.
محمدرضا فاضل ارسال هزاران اثر به دبیرخانه این مراسم را نشان دهنده موفقیت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دستیابی به این هدف مهم و البته انگیزهای برای استمرار و گسترش این دستاورد بزرگ دانست.
در هفتمین دوره از این جایزه بخش کتاب نیز اضافه شده است. آثاری از ۲۴ کشور به دبیرخانه هفتمین جایزه جهانی اربعین ارسال شده که مورد ارزیابی قرار گرفت.
جایزه جهانی اربعین از سال ۱۳۹۳ شکل گرفت و تا کنون شش دوره از این جایزه برگزار شده است. امروز آیین اختتامیه جایزه جهانی اربعین در حسینیه الزهرا سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
علیرغم مشکلات ناشی از کرونا امسال حجم بیشتری از آثار اربعین به دبیرخانه شورای فرهنگ و ارتباطات اسلامی ارسالشده است. حجتالاسلام ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: امسال با وجود مشکلات ناشی از کرونا حجم بیشتری از آثار مردم چه در عکس، فیلم، داستان و دلنوشته به دبیرخانه شورای فرهنگی ارتباطات اسلامی بخش برگزاری جایزه اربعین ارسال شد.
او اربعین را بزرگترین اجتماع بشری شمرد و نشاندهنده اقتدار فرهنگی دانست. به زعم او اگرچه سانسور رسانههای مختلف گویای تاثیر و اثر بخشی حرکت مردمی در اربعین است، اما این حجم از سانسور کار ما را دو چندان میکند.
در ادامه مراسم، برگزیدگان جایزه جهانی اربعین به شرح زیر معرفی شدند:
در هفتمین دوره از جایزه جهانی اربعین برگزیدگان در بخش عکس به ترتیب احمد عبدالامیر از عراق، هادی دهقان پور از ایران و ارجان ارسلان از ترکیه اول تا سوم شدند.
در بخش فیلم حرفهای: محمد (فرج) صالحی با عنوان لیوان بین الحرمین از ایران، روح الله اسدی کیادهی با اثر روز چهلم از ایران، مجید عزیز با عنوان اثر شایراک از ایران اول تا سوم شدند.
آل چین آقازاده با عنوان اثر آذربایجان جایزه ویژه هیأت داوران را دریافت کرد. در بخش منتخبان فیلم مردمی مقام اولی ثبت نشد و مقام دوم به زهرا لمپان با عنوان اثر اربعین امام حسین (ع) از تایلند و علی سلطانی با عنوان اثر کودکانههای اربعین از ایران مقام سوم را دریافت کرد.
در قالب خاطره نویسی مریم قندی از ایران، عباس کریم المحمداوی از عراق و در قالب دلنوشته محمد اعتمادی از افغانستان به ترتیب اول تا سوم شدند.
در بخش کتاب نیز محمدرضا عابدینی با عنوان کتاب قدم عاشقی از ایران، محمدرضا پویانفر با عنوان کتاب زیارتهای پیاده در جهان معاصر از ایران و SRDAN Marko VIS با عنوان کتاب اربعین از صربستان به ترتیب اول تا سوم شدند.
انتهای پیام/