۶۰هزار میلیارد ریال برای توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی کشور سرمایه گذاری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۸۰ درصد اعتبارات بخش مکانیزاسیون کشاورزی از محل تسهیلات ارزان قیمت بانکی در اختیار کشاورزان قرار گرفت تا ادوات، ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز خود را خریداری کنند.

کامبیز عباسی می گوید: میزان تقاضای کشاورزان برای خرید و تهیه تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی رو به افزایش است و در سال زراعی جاری بیش از ۴۰۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری به صورت مکانیزه کشت و بیش از ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی شالی به این شیوه برداشت شد.

به گفته او دولت وظیفه دارد با کمک عرضه کنندگان ماشین آلات کشاورزی این فناوری‌ها را به کشاورزی کشور عرضه کند و درعین حال تسهیلات لازم را در اختیار کشاورزان قرار دهد.

این مقام مسئول گفت: در حوزه ادوات و تجهیزات کشاورزی بیش از ۵۲۳ شرکت تولیدکننده داریم که فعالیت آن‌ها در حوزه تولید ماشین آلات زراعی، باغی، دام، طیور و آبزی‌پروری است.

 بیش از ۶ میلیون هکتار گندم و جو آبی و دیم کشور (بالای ۸۶ درصد) به صورت مکانیزه کشت و کار شد و بیش از ۹۵ درصد از هشت میلیون هکتار گندم و جو کشور با کمباین برداشت شد.

شرکت‌های دانش بنیان نقش مهمی در توسعه فناوری نوین و به روز کردن مکانیزاسیون کشاورزی دارند.

تغییر قیمت تراکتور‌های کشاورزی یکی از اتفاقاتی بود که رخ داد البته تقاضای دریافت ادوات کشاورزی افزایش پیدا کرده بود و این موضوع بیانگر شوق کشاورزان برای استفاده از فناوری است.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: مخالف افزایش قیمت تراکتور هستیم و کارخانه تراکتورسازی تبریز نیز جزو سرمایه‌های ملی این کشور محسوب می‌شود که باید حمایت شود در عین حال باید از بخش کشاورزی کشور نیز حمایت شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.