باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - رئیس اتحادیه صنف نانوایان اهواز گفت: اگر امروز در حوزه نان با معضل و مشکلاتی روبرو هستیم، به این علت است که اجازه ورود اعضای اتحادیه به کاری که متعلق به خود است را نمیدهند با اعتماد به این اتحادیه میتوان مسائل را رفع کرد و کیفیت این محصول پرمصرف بهبود خواهد یافت.
محمدصالح صیوانی می گوید: علت بازار آشفته نان را خارج کردن اتحادیه نانوایان از چرخه بازرسیها و نظارتها است، بطوریکه افرادیکه به صورت غیرمجاز در سطح شهر و در محلهای نامناسب و غیربهداشتی فعالیت میکنند.
به گفته او اتحادیه حق نظارت بر نانواییها و شناسایی واحدها متخلف دارد، بطوریکه با بازرسیها از مراکز فعال و مشاهده و محرز شدن تخلف، اخطار صادر میشود.
پس از ۱۰ روز، اخطاریه به اتاق بازرگانی ارجاع داده خواهد شد و پس از سپری شدن مراحل ویژه به مدت حدود ۲ ماه و ارجاع به اماکن، در صورتیکه واحد مد نظر نسبت به رفع مشکل اقدام نکند، دستور مهر و موم آن ابلاغ میشود.
به گفته رئیس اتحادیه صنف نانوایان اهواز؛ خدمات قانونی و تولید نان باکیفیت شامل؛ خودداری از استفاده مواد افزودنی مانند جوش شیرین، پخت نان با وزن تعیین شده ۱۸۰ گرم، رعایت بهداشت فردی و محیط است و هر فردی که اینگونه فعالیت کند، از وی استقبال میکنیم.
انتهای پیام/م