باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- مجتبی حاتمی گفت: در سال زراعی جاری ۱۶۲ هزار و ۱۲۸ هکتار از مزارع استان زیر کشت جو رفته؛ ۱۴۹ هزار و ۷۵۶ هکتار از این سطح به کشت جو دیم و مابقی به کشت جو آبی اختصاص دارد.
آقای حاتمی با اشاره به جایگاه قابل قبول استان کرمانشاه از حیث سطح زیر کشت و تولید جو در کشور، گفت: این استان رتبه دوم سطح زیر کشت جو و رتبه چهارم تولید جو را در کشور دارد.
در همه شهرستانهای کرمانشاه کشت جو انجام میشود، بیشترین کشت جو را در شهرستانهای معتدل و سرد استان داریم.
با توجه به کاهش میزان بارندگیهای پاییزه استان انتظار میرود کشاورزان افت ۱۰ درصدی تولید جو را در مقایسه با سنوات نرمال تجربه کنند.
در سال زراعی جاری در نهایت شاهد تولید ۲۰۰ هزار تن محصول جو در اراضی استان باشیم، هرچند در صورت بهبود شرایط استان از حیث میزان و پراکنش بارندگی در ادامه سال زراعی احتمال افزایش این رقم دور از انتظار نیست.
جو به صورت پاییزه در استان کشت میشود، گفت: برداشت جو در استان در اواخر خرداد سال آینده انجام خواهد شد.
انتهای پیام/ ط.پ