بانوی کارآفرین ساوجی روزانه برای ۳ هزار نفر غذا طبخ می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اراک -خانم خسروی بانوی کارآفرین ساوجی به همراه شریک خود آشپزخانه‌ی صنعتی راه اندازی کرده و علاوه بر ایجاد اشتغال، روزانه غذای ۳ هزار کارگر واحد‌های صنعتی را طبخ و توزیع نماید.

خانم خسروی در این خصوص گفت: در این آشپزخانه ۳۵ نفر مشغول به کار هستند که با تلاش و پشتکار همدیگر تا کنون با ۱۸ واحد صنعتی برای تامین غذای کارگران شان قرار منعقد کرده ایم.

به گفته خانم خسروی تورم مانع از ادامه‌ی توسعه‌ی فعالیت‌ها شده و اگر دولت از این کارآفرینی حمایت کند، علاوه بر توسعه‌ی فضا‌های مهانپذیری، می‌توانند اشتغال خود را به دو برابر افزایش دهند.

رضا ایاز سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ساوه گفت: در این شهرستان حدود ۴۰ واحد تاسیسات گردشگری در زمینه‌های مختلف فعالیت دارند.

به گفته ایاز ارائه تسهیلات گردشگری، به طرح ارائه شده توسط متقاضیان بستگی دارد که براساس ضوابط موجود، ۸۰ درصد منابع مورد نیز را به صورت تسهیلات در اختیار سرمایه گذار قرار می‌گیرد.

حمایت و ارایه مشوق‌های لازم از فعالیت‌های کار آفرینان، می‌تواند عاملی برای تحرک و پویایی اقتصادی در سطح کلان جامعه باشد.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.