حمیدرضا تقی نصیری، معاون آبزی پروری شیلات گیلان گفت: اگرچه شیوع کرونا، دو سالی است که تب بازار ماهی قرمز سفره هفت سین و تولید این گونه ماهی را کاهش داده، اما گیلان همچنان سردمدار تولید ماهی قرمز است و این استان با تولید ۱۵ میلیون قطعه ماهی قرمز، تنگهای بلور سفرههای هفت سین ایرانیها را پُر میکند.
به گفته او، پرورش ماهی قرمز از حدود ۴۰ سال پیش به صورت فعالیت جانبی در کنار پرورش ماهیان گرمابی در گیلان آغاز شد و در حال حاضر در حدود ۱۰۰ هکتار استخر گیلان، ماهی قرمز پرورش داده میشود.
شهرستانهای رشت، فومن، شفت، صومعه سرا و سیاهکل مراکز عمده پروروش ماهی قرمز در گیلان هستند و شهرستان رشت با تولید ۱۰ میلیون قطعه ماهی قرمز، بیشترین سهم را در تولید این ماهیان زینتی دارد.