باشگاه خبرنگاران جوان ایلام - به گفته آقای نادری ،بازرسیهای مکرر و بی وقفه و ساماندهی، تامین و توزیع آرد و نظارت بر کیفیت و پخت نان باید از اولویتهای مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان و کمیته نظارت این شهرستان برای رضایتمندی شهروندان باشد.
عدم زمان استراحت کافی آرد در کارخانجات تولیدی موجب کاهش کیفیت آرد شده و در این رابطه واحدهای تولیدی موظف به رفع مشکل و افزایش زمان استراحت برای ارتقای کیفی آرد است.
تعدادی از نانواییهای غیرفعال و یا نیمه فعال سهمیه آرد یارانهای خود را به نانواییهای آزادپز میفروشند که تخلف محسوب میشود که باید رصد و با نانوایی متخلف برخورد قانونی شود.
انتهای پیام/ د