طرز تهیه نان گوشت و بادنجان + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه نان گوشت و بادنجان را آموزش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت نان گوشت و بادنجان دعوت کرد.

برای تهیه این نان خوش طعم احتیاج داریم به:

تخم مرغ ۴ عدد، زعفران به میزان لازم، روغن مایع ۲/۱ پیمانه، ماست۱ پیمانه، آرد۲ پیمانه، بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری، نمک۱ ق چای خوری

مواد میانی:

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گ، بادنجان سرخ شده ۸ برش کشیده،  پیاز۱ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ ق سوپ خوری، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله نان گوشت و بادنجان را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.