معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه یک هزار و ۲۵۰ کیلوگرم زعفران از مزارع استان برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - آقای برزگر گفت: سطح زیر کشت زعفران در چهارمحال و بختیاری ۲۷۰ هکتار است و سالانه حدود یک هزار و ۲۵۰ کیلوگرم از این محصول سودآور  از مزارع استان برداشت می‌شود.

عمده مصرف کنندگان زعفران در داخل کشور است.


بیشتر بخوانید


زعفران چهارمحال و بختیاری، از لحاظ اسانس و کیفیت رنگ به دلیل اختلاف ارتفاع استان از سطح دریا و اختلاف زیاد دمای شب و روز جزو بهترین‌های کشور به شمار می رود چراکه هر چه ارتفاع مزارع زعفران از سطح دریا بیشتر باشد کیفیت و عملکرد اسانس و رنگ محصول نیز بیشتر خواهد بود.

به دلیل خرید حداقل شش تن پیاز زعفران هزینه‌های اولیه ساخت این مزرعه بسیار بالا است.

کشت عمده زعفران در چهارمحال و بختیاری به صورت مکانیزه انجام می شود اما برداشت آن دستی است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.