باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - آقای برزگر گفت: سطح زیر کشت زعفران در چهارمحال و بختیاری ۲۷۰ هکتار است و سالانه حدود یک هزار و ۲۵۰ کیلوگرم از این محصول سودآور از مزارع استان برداشت میشود.
عمده مصرف کنندگان زعفران در داخل کشور است.
بیشتر بخوانید
زعفران چهارمحال و بختیاری، از لحاظ اسانس و کیفیت رنگ به دلیل اختلاف ارتفاع استان از سطح دریا و اختلاف زیاد دمای شب و روز جزو بهترینهای کشور به شمار می رود چراکه هر چه ارتفاع مزارع زعفران از سطح دریا بیشتر باشد کیفیت و عملکرد اسانس و رنگ محصول نیز بیشتر خواهد بود.
به دلیل خرید حداقل شش تن پیاز زعفران هزینههای اولیه ساخت این مزرعه بسیار بالا است.
کشت عمده زعفران در چهارمحال و بختیاری به صورت مکانیزه انجام می شود اما برداشت آن دستی است.
انتهای پیام/ع