رئیس سازمان صداوسیما در مراسم افتتاح پروژه شبکه سراسری سیگنال رسانی گفت اگر همه ماهواره‌های بین المللی روی کشور تحریم شوند، سیگنال رسانی زمینی در ۹۸ درصد از ایران با کیفیت بالا ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان - پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در مراسم  افتتاح پروژه‌های ارتباطات زیرساخت شامل شبکه سراسری سیگنال رسانی صداوسیما به تمام نقاط کشور با اشاره به وجود ماهواره‌های بین المللی برای سیگنال رسانی خاطرنشان کرد: "نعمت برخورداری از سیگنال و تصویر رسانه ملی نعمت بزرگی است که نه تنها موجب رضایت مندی مردم بلکه مصداقی روشن از خنثی رسانی تحریم‌ها است. با افتتاح پروژه سیگنال رسانی صدا و سیما به تمام نقاط کشور نشان دادیم که حتی اگر تمام ماهواره‌ها نیز تحریم شوند، سیگنال رسانی زمینی در ۹۸ درصد خاک ایران با کیفیت بالا ادامه خواهد داشت و امیدواریم باقی مانده آن هم به ثمر برسد."

طرحی بومی برای تمام مردم ایران

جبلی در این برنامه ضمن تاکید بر بومی سازی تجهیزات و استفاده از توان داخلی در این پروژه تصریح کرد: "همکاران ما برای روستا‌های کمتر از ۲۰ خانوار نیز خود را موظف به سیگنال رسانی می‌دانند. علاوه بر امنیت سیگنال رسانی این اتفاق مصداق خودباوری ملی است و صفر تا صد آن با توان و دانش داخلی محقق شده است. در قدیم امکان بهره وری در مناطق دور دست وجود نداشت و فقط مراکز استان‌ها و شهر‌های بزرگ این امکان را داشتند، اکنون در شهر‌ها و استان‌های دور دست نیز این پروژه انجام شده و پروژه سیگنال رسانی از طریق ماکروویو انجام می‌شود. "

پروژه سیگنال رسانی، طرح موفق میان سازمانی

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، یکی دیگر از سخنرانان این مراسم ضمن تقدیر از رسانه ملی و مغتنم شمردن فرصتی برای همکاری بین سازمانی گفت: "ما در دولت سیزدهم به دنبال توسعه یک شبکه باکیفیت در کشور هستیم. این پروژه جدید نشان داد که می‌توان پروژه‌های میان سازمانی خوبی را طراحی و به سرانجام رساند. اینکه این پروژه توانسته بین چندین نهاد به نتیجه برسد در نوع خودش دستاورد بزرگی است. در این پروژه زمینه پخش سیگنال تلویزیونی به صورت زمینی فراهم شده است. ما با صداوسیما پروژه‌های مهم دیگری در حوزه شبکه ملی اطلاعات و همینطور حوزه فرهنگ سازی فناوری اطلاعات داریم. "

وی در ادامه تصریح کرد: " همه این تلاش‌ها برای این است که مردم بتوانند از ظرفیت‌های کشور استفاده کنند، عزم و اراده دولت سیزدهم نیز بر همین موضوع است. شرایط باید برای استفاده مردم از اینترنت پرسرعت تسریع و تصحیح شود. در سند طرح کلان شبکه ملی اطلاعات نیز به این موضوع نیز اشاره شده است. امروز باید اعلام کنیم که بیش از ۴۰ درصد به ظرفیت ترانزیت کشور اضافه شده و امیدواریم تا سال ۱۴۰۳ به ظرفیت بیشتری دست پیدا کنیم. ما امیدواریم در آینده نزدیک به هاب ترانزیت ترافیک در منطقه تبدیل شویم. "

حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت نیز در این برنامه جزئیاتی از این پروژه را اعلام کرد و سرمایه گذاری در این طرح را بالغ بر ۷۰ میلیون دلار خواند.

علیدادی، معاون فنی سازمان صداوسیما نیز از دیگر سخنرانان این برنامه بود که مباحثی از پروژه را بیان و خاطرنشان کرد که این پروژه به تصویب مجلس شورای اسلامی نیز رسیده و شبیه به همین طرح در کشور‌های اروپایی نیز اجرا می‌شود. او در ادامه افزود که اجرایی شدن این پروژه به دلیل مشکل ساز بودن ماهواره‌های بین المللی و قطع آن‌ها در برخی از شرایط آب و هوایی یا زمان پخش بعضی از برنامه‌ها مهم است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۹ ۰۴ اسفند ۱۴۰۰
سیگنال و پوشش لازم است ولی کافی نیست، وقتی محتوا و صداقت نداشته باشد مخاطب را از دست می دهد و رسانه بی مخاطب هدر دادن پول و سرمایه است.
Canada
ناشناس
۱۸:۳۶ ۰۴ اسفند ۱۴۰۰
باید در همه زمینه ها خودکفا باشیم
باید انترنیت داخلی داشته باشیم
باید طوری خودکفا باشیم که
نتوانند ازش بر علیه مان استفاده کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۰ ۰۴ اسفند ۱۴۰۰
خودکفا یعنی خودمون تکنولوژی داشته باشیم نه اینکه دور کشور دیوار بکشیم
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۱:۰۵ ۰۵ اسفند ۱۴۰۰
خودکفا مثل صنعت خودرو؟ محصول 30 سال پیش فرانسه و کره رو رنگ میکنیم و به عنوان خودرو (ارابه مرگ) میدیم دست مردم و کوچکترین مسئولیتی هم بابتش به عهده نمیگیریم.
خودکفا مثل صنعت لوازم خانگی؟ تمام قطعاتش از چین وارد میشه و کارخونه ها فقط بلدن سرهم کنن ، جنس آشغال دست مردم میدن.
اینترنت داخلی معنا نداره ، چون اینترنت به معنی شبکه جهانی هست، اگه شما میخواهید اینترانت راه اندازی کنید و خودتان ازش استفاده کنید به بقه مردم چه کار دارید؟
خودکفایی یعنی داشتن تکنولوژی ، ما چه تکنولوژی داریم؟ به غیر از موشک و ابزار آلات نظامی چه تکنولوژیی تو کشور برای زندگی مردم استفاده شده؟ هیچی.
وقتی حتی مهر که سر سجده میزاریم رو داره چین تولید میکنه باید به حال ما گریست.
Iran (Islamic Republic of)
یک ادم
۱۶:۲۳ ۱۳ اسفند ۱۴۰۰
تو آیپیت مال ایران نیست مال کاناداس بعد میای واسه ایران از خودکفایی میگی؟ اگه اینقدر عشق نت داخلی هستی چرا آیپیت عوض شده؟ مگه غیر از اینه که نتیجه استفاده از نرم افزار فیلتر شکن هستش؟
آخرین اخبار