باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- سید فرزاد افضلی گفت: تولیدات استان به مناطق مختلف کشور صادر میشود.
بهدلیل نداشتن سکوی صادراتی، صادرات آبزیان استان به کشور عراق بصورت غیر مستقیم و از طریق استانهای دیگر انجام می شود.
میانگین تولیدات سالانه ماهیان سردابی در استان ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن است که چهار مجتمع سردابی و مزارع منفرد در زمینه تولید ماهیان سردآبی از نوع قزل آلا فعالیت دارند.
آقای افضلی همچنین میزان تولید ماهیان گرمابی در مجتمع شهدای قصرشیرین و مزارع منفرد را ۵ هزار و ۵۰۰ تن عنوان کرد و گفت: حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تن ماهی گرمابی هم در منابع آبهای طبیعی و نیمه طبیعی و آب بندهای اصلاح شده تولید میشود.
آمور، کپور، فیتو فاگ و بیگه هد از انواع ماهیان گرمابی هستند که در مزارع استان تولید می شوند.
۴۶۰ واحد تولیدی شیلات در استان فعالیت میکنند؛ در مجموع ۲۱ هزار و ۲۰۰ تن از انواع گونههای آبزی پروری در این مزارع تولید میشود.
در مرکز ایستگاه تحقیقی ترویجی شیلات قصر شیرین ۲۵ تن میگو آب شیرین تولید میشود و دو مزرعه ماهیان خاویاری در استان نیز فعالیت دارند.
میانگین سرانه مصرف با افزایش تولید در استان کرمانشاه به ۱۰ کیلوگرم رسیده است.
انتهای پیام/ ط.پ