باشگاه خبرنگاران جوان - بزرگترین معضل ماهیتی رژیم صهیونیستی، بحران کمبود جمعیت است. صهیونیستها از چند دهه پیش از اشغال فلسطین و از آغاز قرن بیستم به دنبال مهاجرت دادن حامیان صهیونیزم به فلسطین بودهاند تا از این طریق بتوانند جمعیت لازم برای اشغال فلسطین را در اختیار داشته باشند. اما حالا پس از گذشت بیش از یک قرن از نخستین موج مهاجرتها به فلسطین در آغاز قرن بیستم میلادی، صهیونیستها آنقدر بحران جمعیت را جدی میبینند که به هر بحرانی برای انتقال جمعیت چنگ میزنند.
بیشتربخوانید
وضعیت مهاجرت
براساس آماری که رژیم صهیونیستی هر سال اعلام میکند میزان مهاجرت حامیان صهیونیزم به فلسطین اشغالی طی سالهای اخیر به میانگین کمتر از ۳۰ هزار نفر در سال رسیده است. این میانگین در برخی سالها حدود ۲۱ هزار نفر بوده است که عمده آنها از آمریکا و ایالات متحده بودهاند. اما میزان مهاجرت از ایالات متحده رو به کاهش است و کشورهای اروپایی نیز به دلیل پایین بودن رشد جمعیت، در حال مقابله با آن هستند.
بالاترین موج مهاجرت
در میان ۷۴ سال اشغال فلسطین بالاترین میزان مهاجرت حامیان صهیونیزم به فلسطین اشغالی در سالهای پس از ۱۹۹۱ یعنی پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی بوده است. براساس دادههای مورد ادعای رژیم صهیونیستی، در دوره پس از انحلال، ۱ میلیون نفر از اتحاد جماهیر شوروی سابق به فلسطین اشغالی مهاجرت کردند و این رکورد بیسابقه هیچ گاه تکرار نشد. گفته میشود در حال حاضر حدود ۱۰۰ یهودی در اوکراین سکونت دارند که مقامات رژیم صهیونیستی امیدوارند بتوانند دست کم نیمی از آنها را به فلسطین اشغالی مهاجرت دهند.
اظهارات و اقدامات مقامات رژیم صهیونیستی
از زمانی که وضعیت اوکراین رو به وخامت گذاشت و روسیه نیروهای نظامی خود را به مرزهای اوکراین نزدیک کرد، رژیم صهیونیستی اقدام به فعالیت برای انتقال صهیونیستها و یهودیان اوکراین به سرزمین اشغالی کرد.
نفتالی بنت از دو هفته قبل تاکنون همواره در تمامی سخنرانیها و جلسات خود از اوکراین و وضعیت یهودیان آن ابراز نگرانی کرده است و تلاش میکند تا آنها را به فلسطین اشغالی بخواند. او روز جمعه با «ولادیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور یهودی اوکراین تماس گرفت و ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر اوضاع به حالت عادی باز گردد.
یک بام و دوهوای صهیونیستها در بحران اوکراین
بنت با این اقدام نشان داد بیشتر جانب رئیس جمهور غربگرای اوکراین را دارد و با این وضعیت روابط رژیم صهیونیستی با روسها میتواند تحت الشعاع قرار گیرد. هرچند رویکرد روسیه به رژیم صهیونیستی یک رویکرد تماماً خصمانه نیست و همواره براساس منافع روسیه در حال تغییر بوده است، اما استمرار اقدامات حمایتی از زلنسکی میتواند کمی روابط با روسیه را دچار بحران کند.
«نفتالی بنت» و مقامات رژیم صهیونیستی برای آن سوی قضیه نیز جای پایی قرار دادهاند و در عین برقراری ارتباط با «ولادیمیر زلنسکی» ارسال کمکهای بشردوستانه را به زمانی که ضرورت ایجاب کند موکول کردهاند. این به معنای آن است که صهیونیستها جایی برای روزگاری که ممکن است روسها در مسئله اوکراین تفوق یابند باز گذاشتهاند.
بیشتر بخوانید
وحشت رژیم صهیونیستی از تبعات جنگ روسیه و اوکراین
«مهاجرت معکوس» پدیدهای که اسرائیل را از درون نابود میکند/ چرا صهیونیستها به فکر سفر بیبازگشت از فلسطین اشغالی افتادند؟
اما این خواسته رژیم اشغالگر نیست و آنها بیش از هر چیز چشم به مسئله مهاجرت دارند. صهیونیستها امیدوارند بحران به وجود آمده، یکبار دیگر وضعیت مهاجرت را تغییر داده، این روند ناامیدکننده را با مهاجرت یهودیان اوکراین کمی دچار تحول کند. بحرانی که با گذشت زمان هر سال وخیمتر از گذشته میشود.
منبع تسنیم
انتهای پیام/