باشگاه خبرنگاران جوان یزد - عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: جرم دارای دو جنبه اجتماعی و فردی است و مسلما کاستی ها و نقصان های نهادهای اجتماعی زمینه را برای وقوع جرم فراهم خواهد آورد.
او گفت: بنابراین ضروری است که نهادهای اجتماعی سهم خود را به منظور بهبود وضعیت و پیشگیری از وقوع جرم در دستور کار قرار دهند.
عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: به عنوان مثال برخی بانوانان به دلیل فشارهای اجتماعی و روانی ناشی از مشکلات اقتصادی و اجتماعی، نقص یا فقدان مهارتهای زندگی، ضعف در به کارگیری شیوه های مقابله و نیز ابتلا به بیماری های روانی و .... مرتکب برخی اعمال خلاف شرع شده و حتی برخی دختران نیز به دلیل متشنج بودن فضای خانواده، از کانون خانواده دور شده و یا به دلیل نداشتن سرپرست مناسب آمادگی اجتماعی و روانی لازم یا توان اقتصادی کافی برای زندگی مستقل را ندارند.
به گفته او: ضروری است که مسئولان تدابیری اندیشیده و برنامه هایی در دو بعد فردی و اجتماعی را طراحی نموده و در دستورکار قرار دهند تا از لحاظ فردی قدرت تحمل افراد افزایش یافته و به لحاظ اجتماعی نیز مکانیزم هایی به منظور ایجاد مکان های امن برای بازگرداندن افراد به کانون گرم خانواده فراهم شود.
زارع گفت: هرچند سازمان بهزیستی در سال های اخیر اقداماتی در این زمینه به انجام رسانده اما لازم است بازنگری هایی صورت گیرد و شهرداری یزد نیز اقدامات خود را با محوریت خانواده به انجام رساند.
عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: همچنین به منظور حمایت و آموزش بانوان و دختران در معرض آسیب لازم است طرح پژوهشی در نظر گرفته شود و از طریق آن اقدامات حمایتی و پیشگیرانه مورد بررسی قرار گیرد و یا در نهایت با ایجاد مراکز چند منظوره آموزشی و حرفه آموزی گامی برای رفع آسیب های اجتماعی برداشته شود.
انتهای پیام/ع