کیوانی گفت: ۶۰ درصد سیب زمینی استان چهارمحال و بختیاری در ارقام مختلف از سوی کشاورزان شهرستان بروجن تولید و روانه بازار میشود.
در حال حاضر روزانه ۳۵۰ تُن سیب زمینی در سردخانههای این شهرستان دسته بندی و به استانهای مختلف کشور ارسال میشود.
بیشتر بخوانید
شهرستان بروجن همچنین با دارا بودن ۹ سردخانه بزرگ دو مداره، بیشترین ظرفیت نگهداری موادغذایی و محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و این ظرفیت تا پایان سال ۱۴۰۱ به بیش از ۱۷۰ هزار تُن خواهد رسید.
سیب زمینی یکی از تولیدات مهم چهارمحال و بختیاری است که این محصول در استان ما نگهداری و به موقع به بازار ارائه میشود.