سرپرست جهاد کشاورزی بروجن گفت: ۶۰ درصد سیب زمینی استان چهارمحال و بختیاری در این شهرستان تولید می‌شود.

کیوانی گفت: ۶۰ درصد سیب زمینی استان چهارمحال و بختیاری در ارقام مختلف از سوی کشاورزان شهرستان بروجن تولید و روانه بازار می‌شود.

در حال حاضر روزانه ۳۵۰ تُن سیب زمینی در سردخانه‌های این شهرستان دسته بندی و به استان‌های مختلف کشور ارسال می‌شود.


بیشتر بخوانید


شهرستان بروجن همچنین با دارا بودن ۹ سردخانه بزرگ دو مداره، بیشترین ظرفیت نگهداری موادغذایی و محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و این ظرفیت تا پایان سال ۱۴۰۱ به بیش از ۱۷۰ هزار تُن خواهد رسید.

سیب زمینی یکی از تولیدات مهم چهارمحال و بختیاری است که این محصول در استان ما نگهداری و به موقع به بازار ارائه می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.