به گفته آقای سلیمانی رییس نمایندگی استاندارد دهلران، هدف از این بازرسی ها، رعایت استانداردها، بررسی کیفیت آرد و وزن دهی نان پخت شده میباشد.
در این بازرسی وضعیت واکسیناسیون متصدیان و کارگران شاغل در محل نانواییها با هدف جلوگیری از شیوع بیماری کرونا نیز انجام شد.
در این بازرسی ضمن تذکر به مدیران نانواییها در خصوص مسائل و مشکلات موجود، در صورت تخلف هر کدام از نانواییها در زمینه مرتفع نکردن مشکلات موجود، ضمن برخورد قانونی و قطع سهمیه آرد، پرونده آنها به تعزیرات حکومتی ارجاع داده خواهد شد.