آقای میلانی با اشاره به فعالیت هفت ساله انجمن حمایت از کودکان سرطانی گفت: در سالهای اخیر مسائل مالی مهمترین چالش این موسسه بود و بیشترین درآمد موسسه از واریزیهای نقدی خیران است.
روشهای متنوعی برای جلب همکاری مردمی تعیین شده است.
منابع دیگر شامل قلکهای بهار برای عموم مردم، صندوق برای مکانهای بزرگتر مثل فروشگاهها و قلکهای سازمانی برای شرکتها و سازمانهای بزرگتر در نظر گرفته شده و در کنار آن بنرهای تسلیت، کارتهای عروسی و کانترهای جلب مشارکت که در برخی مراکز خرید موجود هستند، سایر منابع مالی موسسه به شمار میروند.
نماد بهار در این موسسه برگرفته از بهار نام دختر کوچک مبتلا به سرطان است که با وجود شدت بیماری بهبود پیدا کرده است و به نماد امیدواری و رهایی از این بیماری مبدل شده است.
قراردادی بین موسسههای «تسکین» و «محک» منعقد شده است که با انعقاد این قرارداد در سال ۹۸، تامین هزینههای درمانی کودکان را آغاز کردیم؛ به طوریکه ۱۵ درصد در سال ۹۸، حدود ۳۰ درصد در سال ۹۹ و ۴۵ درصد نیز طی امسال از هزینههای درمانی کودکان سرطانی تبریز را تقبل کردهایم.
خانوادههای این کودکان شرایط متفاوتی دارند و اغلب شهروندان آبرومندی هستند که گرفتار این بیماری و تبعات آن شده اند بنابراین حمایت از این کودکان نیز تخصصی و حرفهای صورت میگیرد.
با توجه به اینکه درمان این کودکان در یک مرکز درمانی مستقر و متمرکز انجام میشود، پس از تشخیص سرطان و تشکیل پرونده برای کودک، ارزیابی اولیه از حیث مشکلات و سرپرستی کودک انجام میشود.
حمایت روانی از کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههای آنان و فعالیتهای فرهنگی جزو برنامههای این موسسه است و در همین زمینه طرحهایی مانند اهدای کتاب توسط خیران به این کودکان و مادران آنها صورت میگیرد.
یکی از آرمانهای مهم این موسسه اختصاص بوستانی برای کاشت درخت به نام هریک از کودکان قطع درمان شده است که با همکاری شهرداری منطقه ۵ تبریز محقق میشود و میتواند به عنوان عاملی امید بخش بوده و تابوی بیماری سرطان در جامعه را بشکند و امیدواری به بهبود و رهایی از این بیماری به صورت ملموس نشان داده شود.
امسال تعداد فوتیهای کودکان سرطانی با کاهش محسوس به ۸ نفر رسیده است.