منصور امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: عرضه نهاده ها، خدمات مکانیزه و پرداخت مساعدت به چغندرکاران از اقدامات حمایتی دولت به منظور توسعه کشت است.
او گفت: کشت چغندر بهاره از اوایل اسفند آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد و برداشت نیز اواخر مهر سال آینده است.
امیریان گفت: علاوه بر اختصاص نهاده ها از جمله کود، سم، بذر، خدمات مکانیزاسیون و تامین نوار تیپ به منظور کاهش مصرف آب نیز از دیگراقدامات حمایتی کارخانه قند است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: کاشت چغندرقند در تناوب با سایر محصولات شتوی، کنترل علف های هرز و اثرات به زراعی را به دنبال دارد و مقاومت در استرس های آبی و امکان تغییر و افزایش دور آبیاری در زمان کم آبی از دیگر مزایای کشت این محصول است.
او گفت: متوسط برداشت محصول در این شهرستان را ۷۰ تن در هکتار است که بیش از ۷۰ درصد مزارع کشت شده با روش های نوین آبیاری می شوند و در افزایش عملکرد تاثیر بسزایی دارد.
امیریان گفت: مهمترین ارقام کشت شده چغندر قند دراین شهرستان ایزوبلا، ناگونا و شکوفا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: این واحد صنعتی در قراردادی با کشاورزان تامین بذر، کود، سموم شیمیایی و ماشین آلات کاشت، داشت و برداشت چغندر قند را بدون دریافت مبلغ اولیه بر عهده می گیرد و هزینه آن را پس از تحویل محصول از کشاورز دریافت می کند.