مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید انبوه مرغ و تخم مرغ در ماه‌های أخیر انجام شده و به اندازه کافی ذخیره داریم.

محمدی گفت: زمانی که اقتدار غذایی را در ذهن قانون گذران و برنامه ریزان و متولیان برنامه و بودجه و سایر امورات کشور از حاکمیت، نهادینه کنیم وظیفه خود را به بخش کشاورزی ادا کرده ایم.

او با بیان اینکه امروزه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، کشور ایران از بحث اقتدار نظامی عبور کرده و در حال برنامه ریزی و اجرای عملیات اقتدار غذایی است، گفت: اقتدار غذایی در کنار اقتدار نظامی، اقتدار ملی را به همراه دارد و طبیعی است که کمبود‌هایی در این مسیر وجود داشته باشد.

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه می‌توانیم با فرهنگ جهاد سازندگی همه باهم یک بار برای همیشه برای مدیریت فرهنگ جهادی فعالیت کنیم، گفت: در اقتدار غذایی امنیت غذایی پایدار، ارز آوری، اشتغال، سودآوری و ... است که اگر نهادینه شود به طور قطع در تولید و امنیت پایدار کشور نیز موثر خواهد بود.

محمدی با بیان اینکه بیش از ۹۵درصد امورات کشاورزی در دست کشاورزان است، گفت: مابقی نیز وظیفه مسئولان است که باید بستر فعالیت را برای کشاورزان فراهم و هموار کنند.

او می گوید: در حال حاضر بیش از ۱۳۰ میلیون تن محصول کشاورزی را در کشور تولید می‌کنیم و باید از حق و حقوق کشاورزان دفاع و عدالت را برقرار کنیم.

سرانه مصرف مرغ به ۲۹ کیلوگرم رسیده است

محمدی گفت: طی چند ماه أخیر به تولید انبوه مرغ و تخم مرغ رسیده ایم و به انداره کافی ذخیره داریم.

او با بیان اینکه تولید غذای ارزان و سالم محور اصلی فعالیت‌های وزارت جهاد کشاورزی است، گفت : سیاست گذاری برای تولید انبوه و کاهش واسطه‌ها در بخش کشاورزی با هماهنگی تشکل‌های بخش کشاورزی از راهکار‌های تولید غذای ارزان برای مردم است.

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید با فرهنگ مدیریت جهادی و با شعار همه باهم یک بار برای همیشه پرونده‌ها را از جهاد کشاورزی جمع کنیم، گفت: چرا که پرونده‌های بسیاری در مدیریت جهاد کشاورزی همچنان معطل مانده است.

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه می‌توانیم با فرهنگ مدیریت جهادی و علم، پشتیبان تحول را ایجاد کنیم، گفت: تجربه نشان داده که در بحث سند دار کردن اراضی کشاورزی و زنجیره تولید موفق بودیم و استان زنجان در این اقدامات جزو استان‌های پیشرو است.

محمدی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته برای خرید مرغ و شکر و ... مردم در صف‌ها بودند، گفت: امروزه با توزیع هوشمند دیگر این چنین نیست و به راحتی اقلام خریداری و به درب منزل ارسال می‌شود.

او با تأکیدبر اینکه اگر توسعه و تحول بخش کشاورزی را مثلث فرض کنیم و ضلع‌های آن فنی و مهندسی، نهاد اجرایی و سرمایه گذاری باشد، گفت: شاکله دولتی و خصوصی در آن انجام می‌شود، که یکی از برنامه‌های مهم ما در وزارت جهاد کشاورزی استفاده از ظرفیت‌های تعاونی‌ها و تشکل‌های کشاورزی است.

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی می گوید: در بخش سرمایه گذاری نیز وزارت جهاد کشاورزی صندوق‌های توسعه کشاورزی را راه اندازی کرده است که در استان زنجان نیز صندوق استانی و شهرستانی وجود دارد.

به گفته محمدی همه بستر‌ها در وزارت جهاد کشاورزی فراهم است تا با تلاش و همت مسئولان موضوع امنیت غذایی و تحول کشاورزی به جد دنبال شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.