آموزش شيرين قاتق(خورشت آلو قیسی) + فیلم

یک کارشناس آشپزی طرز تهیه شیرین قاتق (خورشت آلو قیسی) را آموزش داده است.

خورشت گیلانی شیرین قاتق که با نام خورشت آلو قیسی شناخته می‌شود از جمله غذاهای محلی این استان است که مرجان وکیل الرعایا  کارشناس آشپزی به آموزش  تهیه شیرین قاتق( خورشت آلو قیسی) پرداخته است.

برای تهیه این خورشت گیلانی، برنج،مرغ، پیاز، سیر، فلفل دلمه، زعفران، کشمش، زرشک، آلو، برگه، پودر هل کمی، نمک و فلفل، کره، آبلیمو، آویشن و دانه گشنیز لازم است.


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شیرینی بهاری + فیلم


 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.