شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس امروز چهارشنبه ۱۱ اسفند با پرداخت بیش از ۶.۵ هزار میلیارد تومان سود دارندگان سهام عدالت از فهرست شرکتهای بد حساب خارج شد اما همچنان، مخابرات ایران، گروه مپنا و صنایع سیمان دشستان، هیچ مبلغی را برای سود سهام عدالت پرداخت نکردهاند. شرکت مخابرات تاکنون از واریز سود ۲ سال قبل خود نیز استنکاف کرده و شکایت حقوقی از این شرکت در دستگاه قضا در حال پیگیری است.
شرکتهای فولاد مبارکه اصفهان، شرکت پالایش نفت بندرعباس، فولاد خوزستان و پالایش نفت تبریز تنها بخشی از سود سهام خود را به حسابهای شرکت سپردهگذاری مرکزی واریز کردهاند و این کوتاهی چالشی برای واریز سود سهامداران عدالت در یک مرحله تا پایان سال را ایجاد خواهد نمود.
این در حالی است که احسان خاندوزی وزیر اقتصاد نیز در هفتههای گذشته اعلام کرده بود بر اساس مصوبه شورای عالی بورس سود سهام عدالت تا پایان سال به حساب سهامداران عدالت واریز میشود.
همچنین علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در نشست خبری با رسانهها اعلام کرده بود: توزیع پرداخت سود سهام عدالت به طور قطع تا پایان امسال انجام میشود و این مبلغ، بیش از دو و نیم برابر بیشترین سودی است که تا کنون پرداخت شده است.
پیشتر مجید عشقی اعلام کرده بود کلیه شرکتهای سجامی پذیرفته شده در بازار سرمایه ملزم به پرداخت سودهای سال مالی قبل و همچنین سودهای رسوب کرده سالیان گذشته خود هستند و سازمان بورس به جد پیگیر احقاق حقوق از دست رفته سهامداران طی سالیان گذشته خواهد بود و در این راه مماشات نمیکند.
براساس اطلاعات پرتفوی شرکتهای سرمایه پذیر ۳۴ درصد از سهام شرکت سیمان دشتستان، ۲۰ درصد از سهام شرکت مخابرات ایران ۲۶ درصد از سهام شرکت مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران مپنا به دارندگان سهام عدالت تعلق دارد.
تاکید کنید مدت زمان پرداخت سود مجامع سالیانه حداکثر یکماه بعد از مجمع باشد.چه معنی دارد سود سهامداران 8 ماه در حساب شرکتها و بانکها بخوابد؟این خودش یک فساد است.
تاکید کنید ماده 240 قانون تجارت را فوری اصلاح کنند.چون این قانون مربوط به 50 سال پیش است.در دنیای امروز چه معنی دارد چند ماه پرداخت یک سود عقب بماند جز اینکه فسادی پشت این کار باشد.
چگونه این نهاد خصوصی شده .. دولت اموال مردم را خصوصی کرد .. این حصوصی سازی باطل است ... تکلیف سهام مردم مشخص نیست کجا رفته