محمد علی بهجتی اردکانی دبیر برگزاری جشنواره فرآوردههای کنجدی گفت: این جشنواره به همت جمعی از فعالان گردشگری و همراهی همه دستگاههای شهرستان برگزار شد.
به گفته او در این جشنواره، تولید کنندگان در بیش از ۷۰ غرفه به معرفی محصولات کنجدی نظیر کیک ارده، گورماس ارده، اشکنه ارده، حلوا تَختُک و حلوای سوهان و صنایع وابسته پرداختند.
او میگوید: تنوع محصولات کنجدی شهرستان اردکان به عنوان یکی از شیرینیجات برند استان یزد شهرت یافته.
به گفته بهجتی برند سازی و معرفی محصولات کنجدی اردکان از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره بود.
او گفت: در این جشنواره نمایشگاه محصولات، ماشینآلات و صنایع وابسته به فرآوردههای کنجدی نیز برگزار شد و بازدیدکنندگان با نحوه تولید، ارزش غذایی، فرآوردههای جانبی، بازاریابی و برند سازی فرآوردههای کنجدی آشنا شدند.
بهجتی گفت: علاوه بر برپایی غرفههای عرضه و فروش فرآوردههای کنجدی، طی این چهار روز، برنامههای شاد و متنوع، تورهای گردشگری در شهرستان و بافت قدیم اردکان نیز برگزار شد.