اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی از ۱۴ اسفند در استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
او گفت: در این طرح هزار و ۱۴۲ تیم و هزار و ۸۲۰ نفر کار نظارت و بازرسی را انجام می دهند.
اصغرزاده گفت: کارشناسان نظارت بر مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی، رستورانها، هتل ها، سردخانه ها، مراکز اقامتی، قصابیها، ماهی فروشی ها، خودروهای حمل دام و طیور و کشتارگاههای دام و طیور را بر عهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: هم استانیها از مصرف فرآوردههای فاقد مهر و برچسب دامپزشکی خودداری کنند و موارد تخلف را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند تا کارشناسان نظارت در اسرع وقت اقدامات لازم را انجام دهند.
او گفت: ساعت کاری اکیپهای مشخص شده از ۸ صبح تا ۸ شب است.