عمرون گفت: مردم می‌توانند هرگونه گرانفروشی را از طریق شماره ۱۲۴ به ستاد خبری سازمان صمت و شماره ۱۳۵ به سازمان تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.

آقای عمرون گفت: طرح نظارت بر بازار از تاریخ ۱۴ اسفندماه در چهارمحال و بختیاری آغاز شده و در دو مرحله اجرا می‌شود که مرحله نخست از تاریخ ۱۴ تا ۲۹ اسفندماه است و مرحله دوم نیز از اول فرورین ماه ۱۴۰۱ آغاز خواهد شد و تا ۱۳ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

طرح نظارت بر بازار نیز به این صورت است که بازرسان مربوطه خارج از زمان اداری و در ساعات بعداز ظهر اقدام به گشت‌های مشترک با مراجع نظارتی در سطح شهر می‌کنند و بر مراکز فروش میوه، کیف و کفش، پوشاک، قنادی‌ها، پارکینگ، قالی‌شویی‌ها، خشک‌شویی و تمامی مواردی که تقاضای خرید بالایی دارند تمرکز بیشتری وجود دارد.


بیشتر بخوانید


مردم می‌توانند با استفاده از شماره ۱۲۴ که متعلق به ستاد خبری سازمان صنعت، معدن، تجارت است و شماره ۱۳۵ سازمان تعزیرات شکایات خود را مطرح کنند همچنین با توجه به نزدیک بودن زمان عید نوروز و ماه مبارک رمضان طرح‌های نظارت بر بازار در استان تا ماه مبارک رمضان ادامه پیدا خواهد کرد.

به گفته آقای عمرون جرایم متخلفان توسط مصوبه هیات وزیران افزایش پیدا کرد، بنابراین بازدارندگی بیشتری خواهد داشت برای مثال جریمه ۹۰ هزار تومانی درخصوص عدم درج قیمت بر محصولات درحال حاضر به ۲۶۰ هزار تومان رسیده است و امیدواریم این فرهنگ در جامعه نهادینه شود که افراد تنها از واحد‌های صنفی که بر محصولات خود درج قیمت دارند خرید کنند، زیرا درج نکردن قیمت منشا بسیاری از تخلفات در بازار محسوب می‌شود.

تخلفی که تاکنون فراوانی بالایی داشته درج نکردن قیمت بر محصولات است همچنین رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی و گران‌فروشی نیز در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

درج قیمت موجب می‌شود تخلفات نیز از سوی بازرسان به آسانی شناسایی شود، اما نبود قیمت بر محصولات، کشف تخلف را با مشکل مواجه می‌کند به همین دلیل از مردم تقاضا می‌شود از واحد‌های صنفی دارای قیمت خرید خود را انجام دهند.

باید این فرهنگ در جامعه نهادینه شود که افراد تنها از واحد‌های صنفی که بر محصولات خود درج قیمت دارند خرید کنند، زیرا درج نکردن قیمت منشا بسیاری از تخلفات در بازار محسوب می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار