مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان گفت: حدود هزار و ۶۰۰ خانه در شهرهای کنارک، چابهار و شهرهای دلگان و سرباز که حادثه دیده بود در سیل کنارک ارزیابی و در مجموع هفت هزار قلم کالا خریداری و بین مددجویان در این مناطق توزیع شد.

 سیدمهدی عبادی  در نشست با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان گفت: کمیته امداد خمینی (ره) تنها پس از ۲۲ روز از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام (ره) شروع به فعالیت کرد و در گذر زمان اتفاقات ویژه‌ای برای آن افتاد و تغییراتی در ماموریت‌های این نهاد انجام شد.

او گفت: در آخرین تغییر در سال ۱۳۹۴ اساسنامه کمیته امداد امام خمینی (ره) مجددا بازنگری شد و در این اساسنامه حرکت و مسیر ما در کمیته امداد امام (ره) از سمت حمایت به سوی توانمندسازی افراد قوت گرفت.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان  می گوید: ۱۷۸ هزار و ۱۴۴ خانواده که شامل حدود ۲۵ درصد کل خانوار استان می‌شود، تحت پوشش این نهاد هستند،   ۴۷۹ هزار و ۹۵۶ نفر که ۱۷ درصد کل استان را شامل می‌شوند تحت پوشش نهاد کمیته امداد امام (ره) هستند.

او گفت: درصد خانوارهای شهری تحت پوشش کمیته امداد خمینی (ره) ۵۱ درصد و خانوارهای روستایی ۴۹ درصد است،   از تعداد افرادی که در سیستان و بلوچستان تحت پوشش کمیته امداد هستند، ۷۳ هزار و ۱۴۱ خانوار سرپرست زن و ۷۶ هزار و ۱۸۳ خانواده سالمند هستند.

عبادی گفت: تعداد خانواده‌های یک نفره تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان ۵۴ هزار و ۶۳ نفر، ۲ نفره تحت پوشش کمیته امداد ۴۵ هزارو ۲۶۱ نفر، سه نفره ۲۷ هزارو ۴۷۵ نفر وخانوارهای چهار نفره ۲۱ هزار و ۸۸۹ نفر است.

او گفت:مستمری که ماهانه به خانوارها یک نفره پرداخت می‌شود، ۳۵۰ هزار تومان، ۲ نفره ۵۰۰ هزار تومان ، سه نفره ۷۰۰ هزار تومان و خانوارهای چهار نفره ۹۰۰ هزار تومان است که میانگین ماهیانه ۱۱۰ میلیارد تومان به حساب مددجویان کمیته امداد در سیستان و بلوچستان مستمری پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان  می گوید: هشت هزارو ۱۸۳ تعداد جهیزیه و کمک هزینه ازدواج تاکنون در استان از سوی این کمیته میان مددجویان توزیع شده است.

او گفت: ۱۲هزار و ۳۵۶ قلم لوازم ضروری شامل کولر گازی، کولر آبی، یخچال بخاری نفتی و برقی و آبگرمکن طی این مدت میان مددجویان توزیع شده است.

عبادی  گفت: پنج هزارو ۳۵۹ مورد وام کارگشایی در سیستان و بلوچستان پرداخت شده است،   حدود ۳۰ میلیارد تومان هزینه درمان به مددجویان تاکنون پرداخت شده است.

او گفت: در رابطه با بیمه‌های تامین اجتماعی هفت هزارو ۳۵۰ مورد هزینه پرداخت شده است  کمیته امداد و دانشگاه علوم پزشکی طرح مشترکی برای کودکان زیر ۶ سال و مادران باردار که سوء تغذیه دارند اجرا کرد که در این طرح ۱۱ هزار و ۷۰۰ کودک و ۱۰ هزار و ۷۳۲ مادر با یک روند خارج از سیستم مددجویی به سیستم امداد معرفی و هر۶ ماه یکبار پالایش می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان گفت: ۱۲۲ هزار و ۲۸۵ دانش‌آموز و چهار هزار و ۱۷۴ دانشجو تحت پوشش کمیته امداد هستند که امسال بیش از ۲۰۰ قبولی در دانشگاه فرهنگیان از این دانش‌آموزان داشتیم.

او  با تشریح اقدامات کمیته امداد در موضوعات فرهنگی، گفت: ۲۶ هزار و ۷۶۲ مورد آموزش خانواده و ۱۷ هزار و ۳۵۸ مورد مشاوره درمانی تاکنون از سوی این کمیته در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

عبادی گفت:در حوزه خرید احداث و تعمیر مسکن اقدامات بسیار خوبی از سوی کمیته امداد امام خمینی انجام شده است،  پروژه ۶ هزار واحدی که سه سال پیش به امضای رییس وقت امداد در آن زمان رسید به یاری خدا سه هزار واحد تحویل شده که از این میزان یکهزار و ۴۱۸ واحد امسال تکمیل و تحویل شده است.

او گفت: هزار و ۴۷۷ مورد تعمیرات مسکن از سوی کمیته امداد در استان انجام شده،  برای گاز کشی و لوله کشی گاز هم اکنون پنج میلیون تومان وام بلاعوض و پنج میلیون تومان وام با بهره کم در استان پرداخت می‌شود که ۳۰۵ مورد برای امسال انجام شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان  گفت: در حوزه پرداخت وام‌های خوداشتغالی به مددجویان جهت توانمندسازی افراد ۱۱ هزار و ۴۶۷ فرصت شغلی تعهد ما بود که عملکرد ما ۱۴ هزار مورد بوده است یعنی ۱۲۲ درصد رشد داشتیم.

او گفت: در جهت اشتغال ۴۰۸ میلیارد تومان منابع بانکی داشتیم که تاکنون ۳۶۸ میلیارد تومان جذب شد و هشت هزارو ۱۲۹ مورد وام تاکنون پرداخت شده است.

عبادی  گفت: ۲۳ هزارو ۸۵۷ یتیم تحت پوشش کمیته امداد و ۱۷ هزار و ۹۵۰ نفر حامی هستند و می‌توان گفت در مجموع درآمدهای کمیته امداد امام خمینی از جانب خیران و نیکوکاران تا کنون ۲۰۷ میلیارد تومان جذب منابع داشتیم.

او گفت: راه اندازی سامانه هوشمند امداد( سها )   با این سامانه امروز نیازمندان یا مددجویان هر درخواستی دارد از این سامانه وارد و نیاز به حضور در کمیته امداد ندارد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان گفت: در بخش صدقات کیو آر کد ایجاد شده است که افراد با یک بار اسکن کردن می توانند صدقه خود را پرداخت کنند.

او گفت: دغدغه اصلی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران رفع فقر مطلق است،  یکی از چیزهایی که می تواند این فقر را رفع کند، اجرای پنل های خورشیدی است که تا ۲۰ سال مبلغ قابل قبولی وارد حساب خانوار می شود.

عبادی  گفت: در حوزه قالیبافی توانمندی های زیادی در استان وجود دارد و کارگاه‌های مختلفی فعالیت می‌کند که در این راستا هم اکنون ۲۴۵ بانوی سیستانی به این حرفه در ذیل ۶ راهبر شغلی اشتغال دارند و برای سال آینده مجوز ۳۰۰ مورد گرفته شده است.

او می گوید: تقویت نُخیلات منطقه سیستان دیگر اقدامی بود که انجام شد و تیم‌های کارشناسی بر روی این قضیه کار و ۴۵۰ نفر نخل در سیستان به سمت باربری می رسانیم.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار