مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دام و طیور در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان در سراسر استان آغاز شد.

مجتبی ورمقانی گفت: با توجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان و افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی که با حضور و اقامت مسافرین نوروزی توام می‌گردد، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی به منظور تامین امنیت غذایی و طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه، تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی از روز شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ لغایت ۱۶ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به مدت ۶۳ روز در دو نوبت کاری صبح و عصر به مرحله اجرا گذاشته می‌شود.

مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت: جهت اجرای طرح، ۹۲ نفر از کارشناسان و بازرسان استان در قالب ۶۱ اکیپ، ساماندهی و هر روز ۵۸ نفر از بازرسان در قالب ۳۲ اکیپ، وظیفه نظارت بر مراکز را در استان بر عهده دارند و سایر پرسنل نیز بصورت آماده باش می‌باشند تا در صورت نیاز در خدمت بهداشت عمومی و سلامت مردم شریف استان باشند.

او به مردم توصیه کرد فرآورده‌های خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، تخم بلدرچین، ماهی و سایر فرآورده‌ها را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید به تاریخ تولید، تاریخ انقضا و مشخصات کامل تولید کننده و به مهر و برچسب نظارتی دامپزشکی توجه کنند.

ورمقانی و مسافران گرامی درخواست نمود موارد مشکوک و غیر بهداشتی را به شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها به شماره تلفن‌های ذیل و یا سامانه پیغام گیر شبانه روزی ۱۵۱۲ این اداره کل گزارش دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.