سخنگوی قوه قضاییه گفت: موضوع مبارزه با زمین خواری در دستور کار قوه قضاییه قرار دارد و اقدامات مهمی در این زمینه انجام شده است.

ذبیح الله خدائیان گفت: در سال ۱۴۰۰، تعداد ۴۸ هزار و ۷۵۰ پرونده در ارتباط با جرایم مرتبط با زمین از جمله تصرف عدوانی، تغییر کاربری و تخریب بود که از این میزان تعداد ۲۹ هزار و ۵۰۰ پرونده منتهی به صدور حکم شده است.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه حدود ۲۷ هزار و ۳۷۰ هکتار از اراضی ملی، دولتی و منابع طبیعی رفع تصرف شده است و ارزش تقریبی این اراضی ۷۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است.

خدائیان گفت: تعداد ۱۹ هزار و ۵۰۰ فقره حکم نیز درزمینه قلع و قمع و مستحدثات صادر شده‌است.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه اکنون ۹۱ درصد از اراضی ملی و طبیعی دارای سند مالکیت کاداستر هستند.

سخنگوی قوه قضاییه ابراز امیدواری کرد در سال آینده مابقی اراضی باقیمانده نیز دارای سند مالکیت کاداستر شوند.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه در حریم رودخانه کرج، ۱۹ دستگاه اجرایی مستحدثات داشتند که ۱۵ دستگاه رفع تصرف کردند و چهار دستگاه هنوز رفع تصرف نکردند و به آنها اخطار داده شده است همچنین تعدادی از مستحدثات متعلق به مردم است که باید تعیین تکلیف شود.

خدائیان گفت: انتظار می‌رود کسانی که به حریم رودخانه تجاوز کردند، خود اعلام کنند زیرا در این صورت می‌توانند از مصالح ساختمانی مورد استفاده، بهره ببرند اما در غیر این صورت با حکم قضایی رفع تصرف انجام می‌شود و کسانی که اصرار به تصرف دارند، با حکم قضایی مواجه می‌شوند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: پرونده سرکردگان دو گروهک‌ تروریستی در جریان رسیدگی است و هنوز به اتمام نرسیده است و همه قوانین و مقررات مربوطه در رابطه با این پرونده‌ها و فرایند قانونی رعایت می‌شود.

کمبود بودجه دستگاه قضایی

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره کمبود بودجه و اعتبارات دستگاه قضا گفت: در قانون برنامه ششم توسعه مقرر شد که هر سال ۲.۲ از بودجه کل در اختیار قوه قضاییه قرار گیرد اما در طول این مدتی که از برنامه ششم می گذرد هیچ سالی نبوده که حد نصابی که در قانون تعیین شده است در اختیار دستگاه قضا قرار گیرد.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه سرکردگان دو گروهک‌ تروریستی در بودجه ۱۴۰۱ هم اعتقاد ما در دستگاه قضا این است که از میزان تعیین شده در برنامه کمتر است و حدود ۹ هزار میلیارد کسری داریم که به مجلس منتقل شده است و انتظار داریم نسبت به اجرای آن تکلیف شود.

آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده‌های بازار سرمایه

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره پرونده‌های بازار بورس و سرمایه گفت: سازمان بازرسی کل کشور از زمانی که مشکلات ایجاد شد به این موضوع ورود کرد ضمن اینکه مسئولان در موعد مقرر هشدار‌های لازم را برای پیشگیری از ضرر به مردم داده بودند.

خدائیان گفت: در این رابطه پرونده‌هایی تشکیل شده است. یک پرونده مربوط به تخلفات اعضای هیات مدیره بازار سرمایه بود که به شورای عالی بورس ارجاع شد. همچنین پرونده کیفری در بازرسی تشکیل شد و اعضای هیات مدیره دعوت و تفهیم اتهام شدند.

خداییان گفت: در مورد برخی از مسئولان رأی بدوی صادر شده و رسیدگی‌ها در این حوزه ادامه دارد.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه سعی بر این بود که از خسارات وارد شده به مردم پیشگیری شود، همچنین در رابطه با کسانی که وارد بازار سرمایه شده و به یکباره باعث رشد شاخص و سپس باعث افت آن شدند، تحقیقاتی در دست بررسی است که نتایج آن در آینده به استحضار مردم می‌رسد.

تغییر کاربری اراضی جرم است

سخنگوی قوه قضاییه درباره بزرگترین پرونده تغییر کاربری اراضی در نزدیکی دادگستری قم گفت: تغییر کاربری اراضی جرم هست و متاسفانه جرمی است که آمار آن در کشور کم نیست.

به گفته خدائیان  نقل و انتقال بسیاری از اراضی با سند عادی انجام می‌شود و همین مسئله اثراتی در قطعه‌بندی و فروش زمین دارد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: اگر این مسئله تغییر کاربری در نزدیکی دادگستری قم احراز شود قابل رسیدگی است. در این موضوع هنوز پرونده‌ای در دادگستری قم نداریم و چنانچه همکاران در دادگستری قم خبر تغییر کاربری به آن‌ها رسیده باشد باید به آن ورود کنند، زیرا در رابطه با تغییر کاربری این نکته را مورد توجه قرار دهیم که باید به موقع ورود شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۱۸ اسفند ۱۴۰۰
قوانین شما کلی ایراد داره .اقدام میکنی برای سند عرصه برای زمین اداره ثبت اسناد اعلام میکنه باید دیوار و بنا داشته باشه تا سند صادر بشه ، دیوار میکشی اداره جهاد میاد تخریب میکنه .خوب تکلیف مردم در چالوس و شمال کشور چیه ؟ چطور سند زمینشون رو بگیرند ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۱۸ اسفند ۱۴۰۰
بابت کار نیمه تمام سواحل شمال که متشکریم . لطفا دست از زمینهای الحاق به بافت مردم بردارید الان 14 سال هست که طرح شهری شهرداری در شمال کشور اعلام نشده . جهاد کشاورزی با این رویه که در پیش گرفته به مردم داره ضرر مالی میزنه .خدا رو خوش نمیاد چهار دیواری مردم رو که با پول حلال ساخته شده تخریب میکنید . اول باید طرح جدید اعلام بشه و اگر املاک در طرح نبود اونوقت با دادن فرصت ساختمان یا دیوار باغ به اصطلاح غیر مجاز تخریب بشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۱۸ اسفند ۱۴۰۰
در شمال کشور با این رویه که در پیش گرفتید دارید به فساد بیشتر و تنگ کردن روزی مردم دامن میزنید . نکنید نارضایتی عمومی ایجاد نکنید مردم خسته ان به ضررتون تموم میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۸ ۱۸ اسفند ۱۴۰۰
سلام سمت سد لتیان نزدیک رودخانه ویلاهایی یاخته شده باچه ابهتی بدون سند و حتی مالک پیاده روهای اون سمت هم شدن چاههای اب با فشار قوی زدن و یک کنتور اب ندارن که مصرفشون کنتور بنداره واقعا جای تعجب به راحتی خرید وفروش میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۵ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
شهرستان فسا شهرک طالقانی کوچه حریم رودخانه خصوصی شهرک طالقانی کاملا توسط سودجویان تصرف کردن و تبدیل به واحد مسکونی کردن شهرداری فسا کجاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
مسئولین ارگانهای دولتی که با ساخت وساز غیرقانونی میلیاردها پول بیت المال مردم را هدر دادن کی قراره پاسخگو باشن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۹ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
آقایون زمینهای شمال رو هکتاری میخرن و میسازند اداره جهاد اصلا وجود نداره .اونوقت طرف ۲۰۰ زمین رو دیوار کشیده حمله کردن به دیواری که ارتفاعش ۲ متره . درست گفتن تو این مملکت قانون مثل تار عنکبوت و فقط موجودات ریز رو میگیره . بدن حساب کتاب فقط دستور ارائه میکنید .فکر نمیکنید .
۱۳ ساله طرح بافت جدید ارائه نشده تو شهرهای شمالی هیچ ارگانی پاسخگو نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۰ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
درود بر مردان خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۹ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
فقط باید در هر امری تدابیری اندیشیده شودکه جلوگیری و پیشگیری شود چون هزینه آن خیلی کم و فواید آن خیلی زیاد و آسیب آن به محیط زیست و مردم و مملکت در واقع هیچ خواهد بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
جلویِ قلدریِ نوروزیِ وزارت بهداشت را بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۶ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
رئیس محترم قوه قضاییه ؛
چرا با زمین خواران و متصرفان منابع طبیعی و اراضی ملی و حفاظت شده منطقه سرخه حصار و درست پشت ساختمان حفاظت از محیط زیست برخورد نمیشود که در تاریکی شب و از از کوه با نیسان پاترول مصالح ساختمانی به صورت قاچاق می آورند و زمین ها را چهار دیواری میکنند و بعد ویلا میسازند و استخر و چاه غیر مجاز حفر میکنند و از حیوانات اون منطقه که عمدتا آهو و کل هستند شکار میکنند بوسیله ی تله گذاری با سنگ نمک و برای خود و تفریحاتشان زندگی درست کردن در دل اراضی ملی و منابع طبیعی چرا این ها رو از اون منطقه بیرون نمی کنید و بنا هاشون که در حد سی و یا سی و پنج بنا خست و شبانه در حال گسترش هم هست چرا تخریب نمی کنید تاکی باید شاهد از بین رفتن طبیعت و منابع طبیعی باشیم ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
جناب خداییان ، چرا با متخلفین بورسی که به گفته ی جناب اژه ، تعداد تخلفات بورسی حدود ۵ هزار هست ، رسیدگی نمیشه؟؟!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
صلاح نیست فعلا
و نمیشه یه مستند خوب تبلیغاتی ازش ساخت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
در مورد عدم برخورد با متخلفین بورسی و همچنین دستکاری کنندگان بورس و فرابورس که جناب اژه‌ای فرمودند حدود ۵ هزار تخلف بورسی ثبت شده ، گزارش دهید
Iran (Islamic Republic of)
y
۱۲:۲۲ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
در بعضی از جاها زمینهای کشاورزی بوده که از بی آبی خشک شده و دولت داره تصاحب میکنه . حق وناحق بالاخره گریبانگیر میشه .
Iran (Islamic Republic of)
علی نجاران
۱۱:۴۳ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
اجرای قانون توسعه . تجارت.پیشرفت احتیاج فقط به هدف دارد نه زور نه مجازات نه تبعیض نه قدرت . فقط هدف که خدمت است با آموزش واگاه سازی و ایمیل کردن زندگی که ما تازه فهمیدم چی هست که رو به اتمام است اگر باز تجربه ای مفید برای ایران باشد به خدا بی نهایت شکار خدایی م تهران مثل دبی باید قوانین خواص خود را داشته باشد تا بتواند خوب فکر کند وتصمیات بزرگ بگیرد حتی برای دنیا.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
درمورداراضی که با سو استفاده از قوانین واگذار شده تکلیف چیست تا رودخانه هم واگدار کردند وبعد میگن قانونی بودهه منبی طبیعی هم میگه اختیاری دراین خصوص ندارند چون به حکم قانون بود
آخرین اخبار