کلانتر گفت: بیش از ۱۲ هزار از مهاجرین استان کرمان در بخش صنعت استان یزد مشغول به فعالیت هستند.

کلانتر گفت: پس از کرمان استان‌های فارس، خوزستان و تهران در رده‌های بعدی قرار دارند و اغلب این افراد کارگران ساده‌ای هستند که از خدمات بهداشتی، رفاهی و اشتغال استان استفاده می‌کنند.

به گفته او میزان اشتغال واقعی صنعت استان ۶۸ درصد آمار اعلامی است، اشتغال بخش صنعت استان در حالی بیش از ۱۰۰ هزار نفر عنوان شده که در واقعیت اشتغال استان حدود ۶۸ هزار نفر است که در این بین بیشترین سهم اشتغال، ۳۷ درصد و مربوط به بخش کاشی و سرامیک است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: بیشترین درصد اشتغال واقعی استان مربوط به شهرستان یزد با حدود ۳۸ درصد و در رتبه‌های بعدی، میبد با ۱۸درصد، اشکذر با ۱۴درصد، اردکان با ۱۱ درصد و مهریز با ۶ درصد قرار دارند.

این موضوع را رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان مطرح کرد.

کلانتر گفت: از سال ۱۳۴۰ تاکنون بیش از ۴۹۴۷ پروانه بهره برداری در استان یزد صادر شده است.

او می گوید: با توجه آمار پروانه‌های ابطال شده و واحد‌های غیرفعال مطالعات بیانگر این است که بر اثر تعطیلی صنایع بیش از ۸۵ هزار اشتغال از دست رفته است و اگر بخواهیم این صنایع را مجدداً بسازیم نیاز به ۵۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان سرمایه ریالی و چند صد میلیارد دلار سرمایه گذاری ارزی داریم. بنابراین بهتر است مسئولان برای حفظ واحد‌های موجود و جلوگیری از تعطیلی آن‌ها و فعال کردن واحد‌های نیمه فعال تدبیری بی اندیشند.

مهران فاطمی استاندار یزد گفت: کارگروه‌های ستاد اقتصاد مقاومتی باید فعال شوند و از ظرفیت‌های پژوهشی نیز در این کارگروه‌ها استفاده شود.

 او گوید: برای تحول در صنعت استان باید از دانشجویان برتر رشته‌های صنعتی حمایت کرده و از ظرفیت آن‌ها در صنایع استفاده شود.

به گفته فاطمی برای زمان بندی رفع موانع اداری تولیدکنندگان و سرمایه گذاران استان باید برنامه‌ای تدوین شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.