![توصیههای تغذیهای طب ایرانی در فصل تابستان](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/18/19548052_146.jpg)
هم استانی ها، سالانه بیش از ۳۰ تن گندم و حبوبات برای سبزه گذاشتنِ عید نوروز مصرف میکنند در حالیکه میتوانند با جایگزینی هسته میوه ها، تخم سبزیها و دیگر بذرهای مثمر، هم از نابودی این سرمایههای راهبردی، جلوگیری و هم فضای استان را آکنده از نهالهای میوه کنند.
این ۳۰ تن محصول و سرمایه راهبردی، دور ریز میشود در حالی که میتواند دستکم برای سبز کردن ۱۵۰ هکتار گندمزار استان به کار برود.