برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت اسلايس عسل و بادام دعوت کرد.
برای تهیه این دسر خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد ٣٧۵ گرم، پودر شکر ١٢۵ گرم، روغن يا كره ١٢٥ گرم، خامه ٥٠ گرم، تخم مرغ ١ عدد، وانيل كمي، ب.پ ١/٢ ق چ
مواد رويه :
خلال بادام ٢٠٠ گرم، كره ٧٥ گرم، شكر ١٠٠ گرم، عسل ٢٠٠ گرم، خامه ٥٠ گرم، زعفران ٢ الي ٣ ق سوپ خورى
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله اسلايس عسل و بادام را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید