محمدرضا شکوهی گفت: ۶۵ پایگاه اورژانس استان شامل ۲۴ پایگاه شهری و ۴۰ پایگاه جادهای به همراه یک پایگاه امداد هوایی در شب چهارشنبه پایان سال با ظرفیت بیشتری در خدمت مردم هواهند بود تا در صورت بروز حادثه برای انتقال سریع مصدومان احتمالی بلافاصله در محل حضور یابند.
او گفت: شب چهارشنبه پایان سال همه بیمارستانها به ویژه مراکز درمانی دارای بخش سوختگی، واحدی ای. او. سی، پزشکان مستقر در اورژانس پیش بیمارستانی و پزشکان ۱۰۵۰ در آماده باش کامل هستند و دستورات لازم به آنها ابلاغ شده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: هر ساله با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال افرادی به علت هیجانات کاذب مبادرت به استفاده از مواد محترقه و یا ساخت آن میکنند که این اقدام آنها هیچگونه سنخیتی با رسوم نوروز ندارد.
به گفته شکوهی، مهمترین راه مقابله با این قبیل رفتارهای پُرخطر را افزایش سطح اطلاعات عمومی جامعه به ویژه خانوادهها است و اورژانس پیش بیمارستانی اقدام به ارائه آموزشهای لازم در مراکز درمانی،و اطلاع رسانی در زمینه مخاطرات استفاده از موادمحترقه در فضای مجازی و چاپ و نصب بنر در سطح شهر میکند.
تیمهای اورژانس به جای حضور در پایگاه در سطح شهر به خصوص محلهای حادثه خیز از جمله بلوار ارم، میدان قائم و بعثت و میدان اصلی شهر همدان، مراکز و مناطق پرجمعیت حضور مییابند.
او گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته تیم اورژانس جادهای به طور میانگین در ۱۴ دقیقه و اورژانس شهری در هشت دقیقه در بالین حادثه دیده حضور مییابند که در صورت بروز گرههای ترافیکی احتمال افزایش این زمان زیاد است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: اکنون به ازای هر ۵۰ هزار نفر جمعیت یک پایگاه اورژانس شهری در همدان وجود دارد که هدف دانشگاه علوم پزشکی رساندن این آمار به ازای هر ۲۰ هزار نفر جمعیت یک پایگاه است.
منبع: ایرنا