علی کلانه گفت: با وارد کردن آب به میانکاله مشکل خشکی تالاب بر طرف نمیشود، چراکه سطح آب دریا در حال کاهش است و این موضوع تاثیر مستقیم بر تالاب دارد و هر چقدر سطح آب دریا بالا و پایین شود تالاب هم کم آب و پر آب میشود.
به گفته این محیط بان، تالاب الان نیاز به آب شور و شیرین دارد، ولی آب شیرین وارد میانکاله نمیشود و اگر هم وارد شود آب کشاورزی یا فاضلاب است که این اتفاق به دلیل آلوده بودن باعث ورود سم به تالاب میشود.
او گفت: نبود آب شیرین در تالاب علت مرگ پرندگان و ماهیها است و مسئولین به فکر وارد کردن آب شیرین سالم به میانکاله باشند تا زیست بوم تالاب بیشتر از این نابود نشود.
پیش از این علی سلاجقه رییس سازمان محیط زیست خبر از پمپاژ آب دریای خزر به میانکاله برای پر آب شدن تالاب داد تا با اختلاط آب شیرین و شور حیات در میانکاله تامین شود.
میانکاله سرمایه ارزشمندی است
تالاب بین المللی میانکاله در شرق مازندران دارای ۴۰ هزار هکتار مساحت آبی است که از دهستان میانکاله در شهرستان بهشهر تا آشوراده در استان گلستان گسترده است.
این منطقه به دلیل داشتن پهنه آبی همه ساله پذیرای ۳۰ تا ۴۰ گونه از پرندگان مهاجر زمستان گذران و بیش از ۱۰۰ گونه از پرندگان بومی آبزی و کنارآبزی است.
این تالاب به دلیل داشتن تنوع زیستی یکی از ذخیره گاههای زیست کره جهان از سوی سازمانهای جهانی حفاظت از محیط زیست قرار گرفت.
رئیس جمهور ۲۰ اسفند بار دیگر از تالاب میانکاله بازدید کرد و گفت: میانکاله سرمایه ارزشمندی است و دستاندرکاران محیط زیست باید برای حفظ آن تلاش کنند.
در سال ۹۸ بیش از ۵۰ هزار پرنده مهاجر در تالاب میانکاله به دلیل مسمویت سم بوتولیسم از بین رفتند، محیطزیست مازندران علت تلفات چند هزار پرنده مهاجر زمستانگذران در تالاب بینالمللی میانکاله را مسمومیت غذایی اعلام کرد و منشاء این مسمومیت غذایی نوعی باکتری است که در پرندگان به ویژه از گونههای چنگر و فلامینگو که از جلبکها و پلانگتونها تغذیه میکنند ایجاد میشود.
پیشنهاد میکنم راجع به بیماری نادر [SMA] تحقیق کنید.
هم برای پیشگیری از به دنیا آمدن نوزاد مبتلا؛
هم برای کمک به هزینههای درمان و نگهداری کودکان مبتلا به آن و دعا برای آنها؛
و هم برای کمک و حمایت رسانهای از آنها.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید نام بیماری را در اینستاگرام یا گوگل سرچ نمایید.
مگر تالاب میانکاله مشکل کم بود آب و خشکسالی دارد که آب شیرین را بکشند تا میانکاله !!!! مشکل سم زدایی دارد که قابل حل فصل است به صورت علمی و کارشناسی مسئولین می توانند بجای آنکه آب شیرین را با هزینه های سنگین به تاالاب میانکاله بیاورند توسط لوله کشیهای عظیم و طولانی بهتر است در همان میانکاله یک سیستم مجهز تصویه خانه بزرگ مجهز بسازند و آبهای تاالاب میانکاله را در همان منطقه پر قدرت بکشند و تصویه و سم زدایی کنند و به تاالاب میانکاله جاری سازند همراه با ماده سم زدایی کننده مخصوص آن سم تاالاب میانکاله که توسط دانشمندان و پژوهشگران به صورت علمی و راهبردی شناسایی شده است . هزینشم بسیار کمتر است . والسلام و صلوات التماس دعا .