عبدالعلی کریمی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت گاز استان استان فارس گفت: استان فارس استان برتر و در قله قرار گرفته و منابع انسانی بسیار غنی در فارس از ثروتهای این استان است که در سطح کشور دارای مسئولیتهای مختلف درخشان هستند.
او گفت: استان فارس ۱۵ درصد گاز کشور را تامین و خطوط اصلی گاز کشور از استان فارس عبور میکند که امیدواریم وزارت نفت عنایت خاص به صنعت گاز استان داشته باشند چراکه یکی از اصلیترین موتورهای محرکه صنعت و ثروت کشور گاز است و کار شما بسیار ارزشمند و مورد تقدیر است.
به گفته کریمی، استان فارس یک استان کشاورزی است، اما منابع آبی به شدت رو به تحلیل رفته است.
او گفت: روزی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم تولید میشد که امروز به ۷۰۰ هزار تن رسیده به این دلیل که منابع آبی رو به تحلیل است پس استان باید به سمت صنعتی شدن برود.
معاون استاندار فارس گفت: اقدامات خوبی در صنعت انجام شده، اما بسیار ضروری و لازم است که سرمایهگذاریهای بزرگی در صنعت انجام شود و پتروشیمیها در استان رو به پیشرفت است و برای گازرسانی این واحدها و صنایع مرتبط با آنها باید اقدام کرد.
کریمی با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد صنعتی برویم، عنوان کرد: با توجه به وضعیت کشاورزی استان در جهت صنعتی شدن باید قدم برداریم و امروز ۹۵ درصد از شهرهای استان و ۹۹.۲ درصد از روستاهای استان گازرسانی شده است.
او با بیان اینکه ۳۲ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی شده است، تصریح کرد: سرمایهگذاری توسعه صنعت و تولید گاز همچنین سرمایه گذاری اجتماعی در روستاها و شهرها باید مورد توجه باشد.
سید جلال نورموسوی، مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه کشور با ثبات در مسیر توسعه اقتصادی حرکت میکند، گفت: در بخش گاز ما باید خدمتگزاری را به گونهای انجام دهیم تا رضایت مردم فراهم شود.
او با بیان اینکه انتظارات فراتر از خدمات انجام شده است، گفت: باید خدمترسانی به نحوی باشد که دغدغه و نگرانی تامین گاز وجود نداشته باشد به طوری که به روش سنتی ادامه ندهیم، چون این روش جوابگو نیست.
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: گاز محور توسعه است و باید با استفاده از تکنولوژی خدمترسانی مستمر باشد، اما هزینه خدمت کاهش و رضایتمندی افزایش یابد.
نورموسوی تاکید کرد: باید خدمات را به سمت هوشمند و دانشبنیان ببریم هوشمندسازی زمینهای برای مدیریت مصرف است گاز نباید در مسیر هدر رفت باشد بلکه ارزش افزوده برای کشور بیاورد بنابراین باید با هوشمندسازی بهرهوری در گاز را بیشتر کرد.
او با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰ تا ۸۰ درصد گاز سوخته میشود که با شدت انرژی چهار برابری نسبت به دنیا قابل پذیرش نیست، افزود: این امکان را داریم که با استفاده از تکنولوژی به گونهای مدیریت کنیم تا در زمستان با کسری روبهرو نشویم، چون صنایع آسیب میبینند.
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران عنوان کرد: ظرفیتهایی در گاز استان فارس وجود دارد، باید همه خدمات تکنولوژی محور شود تا خروجی این باشد که گاز در جایی که ارزش افزوده دارد استفاده شود.
او با بیان اینکه باید خود را در ورطه انجام امورات سنگین بیندازیم و نگاه جهادی در کار داشته باشیم، گفت: تولید یک بخش است، اما مکانیزم انتقال سخت است و جز با کار جهادی امکانپذیر نیست.
علیاکبر میدانشاهی مدیرعامل جدید شرکت گاز استان فارس نیز با اشاره به اینکه با معادلاتی که در جهان رخ داده شرکت گاز نقش اساسی دارد، افزود: با سیاستهای درست گاز میتواند هم در عرصه داخلی و هم بینالمللی نقشآفرین باشد و طول شبکهگذاری ادارات گاز در استانها مایه مباهات است.
او با بیان اینکه در زمینه گازرسانی به روستاها اقدامات خوبی رخ داده است، گفت: این امر تثبیت جمعیت روستایی، جلوگیری از مهاجرت و رونق روستایی را در پی دارد و هزینهکرد در گازرسانی سرمایهگذاری اجتماعی است.
میدانشاهی با بیان اینکه علاقه قلبی خودم بازگشت به استان فارس بوده است، بیان کرد: با همت میشود به هر خواستهای رسید، از لایههای پایین سازمان شروع کردم و با تلاش به این مرتبه رسیدم.
مدیرعامل گاز استان فارس با بیان اینکه توجه به منابع انسانی همواره مورد تاکید من بوده است، افزود: باید از این منبع که ثروت اصلی هر سازمانی است به خوبی استفاده شود، فرصتهای خوبی در استان داریم عبور چندین خط انتقال از کریدور استان ظرفیت خوبی است و نخستین ماموریت من بررسی سند آمایش استانی است تا استان به اعتلای خود برسد.
میدانشاهی با بیان اینکه فارس پشتیبان منطقه جنوب عسلویه است که دومین سیاست من استفاده از این فرصت است، گفت: وجود دانشگاه شیراز، نظام مهندسی و پیمانکاران توانمند از دیگر ظرفیتهای استان است که هنوز از این ظرفیت بهرهگیری کامل نشده است و باید استفاده از این پتانسیل مورد توجه باشد.
او با بیان اینکه بازنشستگان شرکت گاز یار دوازدهم من هستند که همواره دغدغه شرکت گاز را دارند، افزود: قول میدهم با پتانسیل منابع انسانی تا ۲ سال آینده شرکت گاز استان در حوزه کمی و کیفی شرکت برتر شود و با پویایی نقش اثربخشی در اقتصاد استان داشته باشند.
میدانشاهی با بیان اینکه باید به سمت صنعت و تکنولوژیهای هایتک برویم، چون کشاورزی دیگر جوابگو نیست، افزود: از مسئولان استانی تقاضا میکنم حمایت کنند تا استان فارس را به جایگاه اصلی خود برسانیم.
غلامعباس حسینی مدیرعامل سابق شرکت گاز استان فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه گازرسانی به صنایع را در اولویت قرار دادم، گفت: با همه سختیها و با وجود تحریمها بیش از ۲ هزار صنعت به شبکه سراسری گاز وصل شدند.
او با بیان اینکه یکی دیگر از وعدهها اولویت گازرسانی مناطق محروم استان و صعبالعبور و جنگلی بود که امروز بیش از ۸۰۰ روستا به شبکه سراسری وصل شدند، افزود: اکثر روستاها قرار بود گازرسانی نشود و از طریق سی ان جی سوخترسانی شود، اما امروز گازرسانی شدند.
مدیرعامل سابق گاز استان فارس با بیان اینکه از شش شهری که اکنون باقی مانده پنج شهر آماده است، بیان کرد: اگر مهندسی توسعه خط را گازدار کند تا چهار ماه آینده پنج شهر به شبکه وصل میشود و یک شهر باقی میماند که تا سال بعد انجام میشود.
حسینی با بیان اینکه در سال ۹۷ و ۹۸ به صورت شبانهروزی کار میکردیم، اما هنوز کارهایی باقی مانده که باید انجام شود، تاکید کرد: روستاهای محروم و دورافتاده که مجوز گرفته یا پیمانکار مشخص شده باید گازرسانی هم به اینها انجام شود.
وی با بیان اینکه ۱۴۰ روستا به تازگی مشمول گازرسانی شدند و نیاز است که کار برای اینها انجام شود، عنوان کرد: بیانیه گام دوم رهبری را باید مطالعه و از آن استفاده کنیم تا مشکلات مردم در هر حوزه برطرف شود
توجه به مردم و ارباب رجوع در بیانیه گام دوم آمده که باید در بحث گازرسانی به آن توجه شود.
مدیرعامل سابق گاز استان فارس با بیان اینکه در چهار سال گذشته کل بودجه را جذب کردیم، افزود: یکی از آروزهای دیرینه من خط مشکان است که هنوز به اتمام نرسیده، ۵۰ درصد پیشرفت دارد و شرق استان و صنایع مستقر در این منطقه را بیمه میکند که پیمانکار برای این خط قول داده تا چهار ماه ابتدایی سال آینده تکمیل کند شما نیز این امر را پیگیری کنید تا به نتیجه برسد.
او با بیان اینکه در بحث مقاومسازی شهر شیراز کارهایی انجام شده، اما هنوز نیاز است دنبال شود، بیان کرد: بلوکبندی شیراز انجام شده که در مواقع اضطراری یک شیر قطع شود دیگر مناطق مشکلی نخواهند داشت.
حسینی با بیان اینکه در بخش شبکههای فرسوده شیراز سالانه ۴۰ کیلومتر تعویض شده، اما هنوز نیاز است که شبکه فرسوده تعویض شود، گفت: رینگ شهر شیراز هم به خوبی انجام شده و سه ایستگاه شهر رینگ شده که با از دست رفتن یک ایستگاه سایر ایستگاهها برقرار است.