علیرضا ورناصری گفت: در حال حاضر در حوزه بنزین هشدار داده میشود که اگر فکری به حال مصرف آن نکنیم در آینده نزدیک به وارد کننده بنزین تبدیل خواهیم شد. در حوزه گاز نیز هم اکنون در حوزه گاز با افت فشار مواجه هستیم.
در حالی در ششماهه نخست سال قبل و همزمان با شرایط قرمز کرونایی، روزانه ۸۵ میلیون لیتر بنزین مصرف میشد که این عدد برای شش ماهه اول سال ۹۹، حدود ۷۴/۵ میلیون لیتر بوده است و حکایت از رشدی ۱۴درصدی دارد. تا پیش از گران کردن بنزین در آبان سال ۹۸ مصرف بنزین بالای ۱۰۰میلیون لیتر بود که با افزایش نرخ به ۷۵میلیون لیتر کاهش یافت اما ظاهرا دوباره شرایط در حال بازگشت به مسیر گذشته است.
این نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد در مجموع بهینه سازی از تولید تا توزیع انرژی باید در دستور کار قرار بگیرد.
ورناصری درباره وضعیت تامین بنزین کشور گفت: با توجه به شرایط کرونا میزان مصرف کشور کاهش یافته، اما گاهی اوقات در برخی از تعطیلات میزان مصرف بنزین ما به بیش از حد معمول میرسد. اگر محدودیتی در سفرها نداشته باشیم طبعاً بر افزایش قیمت بنزین تاثیر خواهد گذاشت.
مصرف بنزین در آبان سال قبل نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰درصد افزایش داشته و به ۹۰میلیون لیتر در روز رسیدهاست. همچنین آمار مصرف بنزین در شش ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد رشد نشان میدهد و موضوع اصلی اینجاست چرا در شرایط محدودیتهای تردد برای مقابله با کرونا مصرف بنزین افزایش یافتهاست.
این نماینده مجلس یازدهم اعلام کرد: امروز تقریباً نزدیک به میزان تولید مصرف میکنیم باید دولت باید در این زمینه شروع به سیاست گذاری کند.
ایران در میان ۱۴۰ کشور جهان، جایگاه ۱۲۸ شدت مصرف انرژی را از آن خود کرده که این سطح سهبرابر بیشتر از متوسط شدت انرژی در جهان محاسبه شدهاست.
ایران خودرو و سایپا را منهدم کنید مشکل حله نگران نباش
اولا می توانید صادرات بنزین رو کنسلش کنید تا بنزین داخل کم نیاد ثانیا می توانید با یه تیر دو نشان بزنید هم خودروها رو برقی و هیبریدی کنید تا مصرف بنزین پایین بیاید هم آلودگی هوای کلانشهرها رو بسیار بسیار بسیار کاهش می دهید با این کارتون و هم نیازی نیست بنزین وارد کنید. والسلام وصلوات التماس دعا .