آیتالله سید یوسف طباطبائینژاد در خطبههای امروز نمازجمعه اصفهان ضمن تسلیت وفات آیتالله علوی گرگانی، از مراجع تقلید و همچنین تسلیت وفات احمد خمینی گفت: حاج احمد آقای خمینی امین امام بود و بعد از وفات امام خمینی هم خیلیها تلاش کردند او را به سمت خود ببرند، ولی او نپذیرفت و همیشه به دوستان خود میگفت اگر کسی بین اطاعت از مقام معظم رهبری و اطاعت از امام تفاوت قائل شود، بداند که در خط آمریکاست و در عمر کوتاه خود هم بعد از امام، همیشه مطیع مقام معظم رهبری بود.
به گفته او خداوند در قرآن میفرماید دین اسلام بر همه ادیان عالم پیروز و غالب خواهد شد و این روز هنوز نیامده است و بنابراین باید منتظر فرج باشیم تا دنیا را پر از عدل و داد کند؛ همه عالم قبول دارد که یک نفر باید بیاید تا بر همه جهان حکومت کند.
طباطبائینژاد همچنین با تبریک هفته سربازان گمنام امام زمان گفت: واقعا امنیت کشور توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی برقرار است و اگر اینها نبودند دهها برابر این انفجارهایی که در کشورهای مختلف رخ میدهد، در ایران اتفاق میافتاد.
پیدا کردن و کشف کردن توطئهها به صورت شبانه روزی خیلی کار سختی است و این دیدبانی کار بزرگی است که سربازان گمنام امام زمان انجام میدهند.
او میگوید عالم باید آماده حکومت واحد شود و سخنان امام زمان مستقیم به گوش همه مردم برسد؛ اینطور نیست که هرکسی که اسم امام زمان را بیاورد میتواند در رکاب ایشان باشند، بلکه افراد باید متمایز و غربال شوند.
امام جمعه اصفهان همچنین در خطبه اول نماز جمعه اشارهای به روایتی از امیرالمومنین (ع) کردو گفت: کمترین چیزی که در ارتباط با خدا نباید انجام داد این است که نعمت خدا علیه خدا استفاده نشود؛ یعنی با چشم و گوش و زبان و جوارح خود هیچگاه گناه نکنیم؛ یکی از صفات مؤمن این است که مؤمن همیشه خود را متهم به این میداند که در رابطه با خدا وظیفه خود را انجام نداده است و هیچگاه از عمل خود راضی نمیشود و هرچه هم اطاعت خدا را هم بکند آن را زیاد نمیداند.
یکی دیگر از صفات مهم مؤمن توکل بر خداست؛ توکل در قرآن بیش از ۷۰ بار به شکلهای مختلف آمده است؛ یکی از مهمترین موارد این است که هرکس توکل داشته باشد خدا او را از گرفتاری نجات میدهد و روزی او را میرساند.
طباطبائینژاد میگوید تا زمانی که آدم خدا را نشناسد نمیتواند به خدا توکل کندو هرچه آگاهی آدم بیشتر شود، توکل آن زیادتر میشود؛ توکل یعنی کار را به خدایی واگذار کرد که همه چیز در دست اوست؛ البته به این معنی نیست که ترک فعل کرد، بلکه کارها را باید با وسائط آن انجام داد.